Имаме новина: Иван и Андрей в TV7, нови водещи на сутрешния блок

37049
Имаме новина: Иван и Андрей в TV7, нови водещи на сутрешния блок

Култовото шоу "Сблъсък” се завръща през февруари 2013 г., но в ефира на TV7. Витомир Саръиванов и Мая Костадинова са новите водещи на сутрешния блок "Добро утро, България!”

Телевизионното митарство на Иван и Андрей продължава. Този път рокадата ще ги отведе в TV7, която прави доста сериозни кадрови нововъведения в програмната си схeма.

Бареков стяга нов канал

Николай Бареков стяга нов канал, който ще прикове зрителите пред малкия екран догодина. Уникалната за България платформа ще се излъчва...

След като преминаха от bTV в Нова, сега двамата отиват в ТV7. Продуцентите на "Междинна станция" ще се завърнат на екран с култовото телевизионно шоу "Сблъсък”, което се очаква да тръгне в ефира на TV7 до средата на февруари. Отново тогава уикенд програмата на TV7 ще бъде обогатена и с лица и рубрики от вече добре познатата "Станция Нова".

TV7 обяви още и подготовката на риалити, което успешно ще конкурира като мащаб и реализация утвърдени международни формати. Продуценти, както и лица на този формат, ще са отново Иван и Андрей.

Официално се знаят и новите лица на сутрешния блок. Това са Витомир Саръиванов, който ще води в дует с водещата на "Код: Криминално" по bTV Action, Мая Костадинова. Двамата ще се появят за пръв път в ефир на 7 януари.

Своя телевизионен опит Вито ще сподели не само в новините, но и с екипа на новия риалити формат. Витомир бе главен редактор на Big Brother през последния сезон. Брюнетката е добре позната от телевизионния ефир като водеща на предаването за разследваща журналистика "Код: Криминално”.

Бареков е новият изпълнителен директор на ББТ

Водещият на ТВ 7 Николай Бареков вече е с нова длъжност. Журналистът е новият изпълнителен директор на частна национална телевизия &b...

Означава ли това, че Николай Бареков остава без място в сутрешния ефир на ТВ7? По всичко личи, че отговорът е положителен.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com