Яне вкарва Волен в психиатрия?

50767
Яне вкарва Волен в психиатрия?

От партията на Яне Янев възнамеряват да сезират прокуратурата за предприемане на действия по реда на чл. 157 от Закона за здравето и Наказателно-процесуалния кодекс, с оглед въдворяване на г-н Сидеров за задължително лечение в психиатрична клиника.

Налице са предпоставките по чл. 146 от Закона за здравето. Г-н Сидеров буйства, държи се неадекватно, налита на физически разправа с журналисти, заплашва политически опоненти с „чупене на глави, ръце и крака", налита на бой в парламента, държи на заплата охрана от над 100 човека от гр. Самоков, които всеки ден пътуват до София с автобуси, без да разполага с лиценз за охранителна дейност, издаден от МВР, посочват от РЗС.

Яне Янев: Сидеров е говорител на ДПС и изпълнява поръчки

Волен Сидеров е говорител на ДПС и изпълнява поръчки на партията. Това каза за предаването „Това е България” на Радио &bdqu...

Г-н Сидеров публично използва цинични изрази, включително пред медиите, нарича трети лица с изрази като „педерастчета, презервативи, измекяри, ибрикчии, помияри, п...и, лумпени" и др. подобни. Достъп до тези медии имат и непълнолетни лица, а подобни порнографски изрази, съчетани с агресивно поведение и заплахи с физическо насилие се отразяват негативно на детската психика. Поради което РЗС ще се обърне и към Държавната агенция за закрила на детето, с искане на г-н Сидеров да бъде дадено задължително предписание да преустанови публичното си порнографско поведение, с оглед защита на психичното здраве на децата.

Във връзка с поредните лъжи на Волен Сидеров, че Яне Янев се охранява от Националната служба за охрана /НСО/ от пресцентъра на партията заявяват, че действително в миналото лидерът на партията Яне Янев е бил охраняван от НСО по нейна преценка, предвид многобройните случаи на заплахи срещу него, особено във връзка с дейността на оглавяваната от него Комисия за борба с корупцията по високите етажи на властта в предишния парламент. След приключване на мандата на тази комисия г-н Янев сам поиска сваляне на охраната му от НСО, което беше сторено.

Ето защо РЗС призовава българските медии да преустановят публикуването на лъжите, произтичащи от едно недоразумение на политическата система в България с трайни психически отклонения и пристрастеност към психотропни вещества. Зад действията на червения турски пудел ясно прозира идеята да се отклони вниманието на обществото от извършеното от него национално предателство и подкрепата за неговите коалиционни партньори от ДПС и БСП, подчертават от РЗС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com