Янев обещава гражданска квота в листите

4491
Янев обещава гражданска квота в листите

"Има крайна раздробеност на десницата. Синята коалиция и СДС нямат да влязат в следващия парламент". Това заяви Яне Янев пред Нова телевизия.

"Ред, законност и справедливост с Марешки"  имат 20-25 сигурни мандата. Ще бъдем единствената формация, която ще даде гражданска квота в своите листи. Използваме опита на консервативната партия от Великобритания, заяви категорично Янев.

Кардиналната грешка на Борисов бе, че през първите 100 дни от мандата на ГЕРБ не вкара 10 министри в затвора, а има документи това да се направи по бързата процедура, каза  Янев.

Според него заедно с предсрочните избори, трябва да се проведе и референдум дали хората искат свикването на Велико Народно събрание и промяна на Конституцията.

Хората трябва да разберат, че държавата в този вид няма как да проработи, трябва да се смени конституцията и да няма политическа намеса в съдебната система. Ние сме страна в която има кметове феодали, категоричен е Яне Янев.

Той заяви, че партийната система напълно е девалвирала. Номинацията на Яне Янев за служебен премиер е Георги Марков, политик и кандидат за президент през 2006 г.

 

 

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com