Янков: Няма условия за разцепление в БСП

12927
Янков: Няма условия за разцепление в БСП

Не мисля, че има условия за разцепление в БСП, заяви народният представител от Коалиция за България и организационен секретар на БСП Красимир Янков, цитиран от "Фокус". Той каза това, в коментар на изразените позиции в публичното пространство от страна на Георги Първанов и Татяна Дончева, че е назряла необходимостта от нова лява формация.

„Георги Първанов и Татяна Дончева са известни с опитите си да организират крила, движения, или както искате ги наричайте, които всъщност са маскирана форма за тест - дали е възможно отцепването от БСП на определена група нейни членове. Спомнете си - какво стана с екпрезидентския проект „АБВ“ – нищо. Този, който се опитва да прави нов политически проект, автоматично е извън БСП, това трябва да е ясно за всички“, категоричен е Красимир Янков.

Има нужда от нов проект в ляво, да не е свързан с миналото на БСП

Необходимост от нов политически проект в ляво има, но той не трябва да свързан с близкото минало на БСП и с настоящето, както и с&nbs...

Той не скри възмущението си от думите на Георги Първанов, че БСП вече не била голяма партия и нямала такова влияние. „Всъщност, дали Първанов наистина има представа каква партия е БСП? Има само няколко човека в БСП, които през определени периоди от време занимават обществото със себе си, за да не бъдат забравени, и които през последните години напомнят за съществуването си главно като дискредитират БСП“, заяви народният представител Красимир Янков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com