Жената, изхвърлила бебето си, била лекувана от депресия

6222
Жената, изхвърлила бебето си, била лекувана от депресия

Атанаска Колева е името на 22-годишната жена, хвърлила 7-месечното си бебе от втория етаж на социалния дом в кв. „Българка”, каза пред Радио „Фокус” - Сливен ресорният заместник-кмет на Община Сливен Иван Славов.

Колева обитава дома от 14 януари тази година. В момента на произшествието Колева разговаряла с мъж, който се самоопределял като баща на детето. Според директора на Дома, имало съмнения дали наистина той е биологичният баща на момиченцето.

Майка изхвърли бебето си от втория етаж в Сливен

Сливенската полиция задържа майката, изхвърлила седеммесечното си бебе, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Жената е на 22 години...

Според Славов, разговорът между двамата не е бил много спокоен. В края му жената се отправила към стаята си, но рязко се върнала и хвърлила детето от 6 метрова височина. Дотогава, според Славов, Колева не е показвала никакви отклонения в поведението, била е спокойна и се е грижила за момиченцето, без да се отделя от него.

Детето е настанено заедно с майка си в Дома с разпореждане на отдел „Закрила на детето”. Жената е била лекувана от депресия в психиатрично отделение след агресия към персонала и отказ да се храни. Според психиатъра има леки забавяния в развитието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com