Костов: Подслушването започна от по-предишното правителство

5500
Костов: Подслушването започна от по-предишното правителство

Единственото, от което се вълнуват хората е страхът да не си изгубят работата. Никой не говори за магистрали, защото никой не пътува по тях, каза лидерът на ДСБ Иван Костов пред Нова телевизия.

Искам да се разгранича от тези подслушвания, от тези компромати, каза Костов. Тези практики нищо не говорят на хората. Народът го интересуват работните места, никой не пита даже за магистралите. Онзи ден един човек в Северна България ме попита защо правели канализация, като няма да има кой да я ползва след няколко години, разказа Костов.

Орешарски: Нека хората да дадат оценка на ситуацията

Нямам коментар, толкова е отблъскващо всичко, което се случва, нека хората да преценят. Това заяви водачът на листата на Коалиция за Бъ...

Той припомни скандала с "Галерия". Именно с "Галерия" е започнало подслушването на журналисти, смята Костов и допълни: Подслушването започна от по-предишното правителство. Тези практики нищо не говорят на хората. Народът го интересува работните места, никой не пита даже за магистралите. Онзи ден един човек в Северна България ме попита защо правели канализация, като няма да има кой да я ползва след няколко години, разказа Костов.

Изключително грозно и нелепо е Цветанов и Борисов да се представят като алтернатива на Станишев и на Първанов пред десния човек. Това е обидно, каза още Костов и допълни, че ДСБ се опитва да бъде алтернатива, по думите му – по най-честния начин. "За десния човек не е алтернатива Бойко Борисов и останалите", посочи той. Според него и ГЕРБ, и БСП са две крила на една и съща политическа партия от миналото. И най-тежките неща, които говорите за мен нямат стойност на това, което се случва в момента. Ние запазихме едно достойнство, смята Иван Костов. Всички, които ни обвиняват в грешки да си напишат на едно листче какво стана 1991 и 1997 година, и какво стана сега. Ние сме единствените политици, които знаят изхода от кризата, заяви лидерът на ДСБ.

Нямаме нищо общо нито с тези от едната страна, нито с тези от другата. Хората са истерясали, унижени и смачкани. Защо трябва да коментирам Станишев и простотиите на Бойко Борисов – откъде на къде, заключи Иван Костов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com