Къде няма да има вода днес в столицата

4233
Къде няма да има вода днес в столицата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на сградни водопроводни отклонения, пожарни хидранти и спирателни кранове по ул. „Георги Сава Раковски”-Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Георги Сава Раковски” от ул. „Козлодуй” до бул. „Сливница”, ул. „Козлодуй”, ул. „Константин Стоилов”, бул. „Сливница”, ул. „Георги Сава Раковски”. С понижено налягане ще бъдат живеещите в района на: ул. „Козлодуй”, бул. „Сливница”, ул. „Георги Сава Раковски”, бул. „Мария Луиза”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Козлодуй” ъгъла с ул. „Георги Сава Раковски”.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. Във връзка с подмяна на спирателни кранове и пожарен хидрант по ул. „Западна” кв. „Западен парк”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Александър Стамболийски”, бул. „Вардар”, бул. „Царица Йоанна”, ул. „Западна”.

Временно спиране на водоснабдяването в някои части на столицата

Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата във връзка с изпълнение на инвестиционен проект з...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Сава Михайлов” и ул. „Найчо Цанов”. Във връзка с подмяна на спирателни кранове по ул. „Банат” и ул. „Рилски езера” кв. „Хладилника”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Орел”, ул. „Козяк”, ул. „Хенрих Ибсен”, бул. „Черни връх”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com