НС гледа поправки в Закона за досиетата

6747
НС гледа поправки в Закона за досиетата

Днес, 21 ноевмри, Народното събрание ще разгледа на първо четене Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия.

Вносители са депутатите от ПГ на ГЕРБ Красимир Ципов, Димитър Лазаров и Пламен Нунев, става ясно от справка със сайта на парламента.

Младенов беснее в ефир

Министърът на външните работи Николай Младенов реагира изключително остро на въпрос от страна на Виктор Николаев за миналото на негов...

Освен това народните представители ще гласуват проект за решение за приемане на Национална стратегия за управление и развитие на водния сектор в Република България с вносител Министерски съвет. Парламентът ще гласува на второ четене Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за нотариусите и нотариалната дейност.

Ще се гледа на първо четене и Законопроектът за изменение на Закона за Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) с вносители народните представители от ПГ на ГЕРБ Иван Димитров Иванов и Христо Христов. Депутатите ще гласуват на първо четене Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за рибарството и аквакултурите, внесен от депутата от ПГ на ГЕРБ Христина Янчева. Народните представители ще разгледат на второ четене Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за адвокатурата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com