Поредно насилие срещу дете в детска градина

8450
Поредно насилие срещу дете в детска градина
Учителка "възпитава" 5-годишно дете с шамари, директорката я прикрива.

Учителка набила хлапак от детска градина в Златни пясъци, но за стореното дълго време се е мълчало. Инцидентът се е разиграл в забавачницата „Горски кът” още в края на миналата година, но едва вчера учителката била наказана, пише БЛИЦ, позовавайки се на информация във в-к „Монитор“.

На 15 декември Пламен Петров взел детето си и още в автобуса забелязал, че то има синини по лицето и го попитал какво се е случило, пише “Монитор”. Детето признало, че посегнало да си вземе ябълка и госпожата го ударила в носа. „Шамарът си личеше. Имам издаден медицински документ”, каза Пламен Петров. Той веднага завел 5-годишния си син на преглед и лекарите констатирали, че основата на носа и лицето на детето са наранени.

Скандално: Детска учителка пъха чорап в устата на дете

От месеци обществото се тресе от темата за задължителната предучилищна подготовка на малчуганите. Но трябва да се стигне и до такива пр...

Няколко дни след инцидента директорката на детската градина Мария Узунова и учителката Мая посетили дома му, като се опитали да убедят родителите да оттеглят жалбата си. „Понякога в желанието си да постигнат някои неща, децата започват да си фантазират”, твърди директорката и уверява, че инцидент не е имало. Друго е обаче заключението на проверяващите от община Варна. Те са категорични, че разказът на бащата е истина, поради което са препоръчали административно наказание за учителката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com