Повярвайте в късмета си и може още днес да сбъднете мечтите си

16671
Повярвайте в късмета си и може още днес да сбъднете мечтите си

Представяме ви няколко от участниците в „Национална лотария“, които спечелиха от телевизионното предаване „Национална лотария“, моментни печалби и екскурзии от билета „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Как се промени живота им след спечелените суми и какви мечти успяха да сбъднат те благодарение на „Национална лотария“.

1.Пламен Стоянов от град Варна, на 32 години, по професия е IT специалист. Пламен участва в предаването „Национална лотария“ на 23.02.2013 година и спечели 18 000 лева от играта „Сейфове“. Сега варненецът се чувства добре, след като благодарение на спечелената сума, животът му е по-лек. Както казва той „Купих няколко билета на бензиностанцията на шега“, но този шега се оказва неговия голям късмет. Пожелава на участниците в „Национална лотария“ да имат неговия шанс и да вярват в късмета си.

Национална лотария направи реалност мечтата на 20-годишен младеж от град Луковит

20-годишният Стефан Нецов от град Луковит ще се радва на своята чисто нова испанска кола, спечелена в играта „Щастливата монета&l...

2.Мариела Иванова от София спечели мечтаната екскурзия до Париж. Завърнала се съвсем наскоро, софиянката разказа, че много обича столицата на Франция. За свои придружител е взела добра приятелка, с която разглеждат всичко в прекрасния град. „Успяхме да се насладим на Париж и всеки ден се разхождахме по мин.10 часа“, добавя късметлийката. Пред екипа на „Национална лотария“ добави още, че продължава да играе и вече има закупени 10 билета от новата игра „Сделка или не“.

3.Спас Калинов е полицай от гр.Пазарджик. Спас гостува на Захари Бахаров в предаването на „Национална лотария“ на 09.02.2013 г. и спечели 33 000 лева от Сейфовете на Национална лотария. Пред нас той сподели, че голяма част от спечелената сума не е изхарчил, но не иска да разкаже точно за какво ще бъдат използвани. „Успях да се почерпя с моите близки и зарадвах цялото си семейство с подаръци“, разказа полицаят.

„Продължавам да играя в игрите на „Национална лотария“ и пожелавам на всички участници много късмет и от сърце им стискам палци да спечелят сумата, с която аз успях да си тръгна“, допълни още той.

4.Димитър Георгиев – съвсем наскоро Митко успя да спечели в играта „Мега Джокпот“ в предаването „Национална лотария“ 12 500 лева. Животновъдът, родом от град Камено, Бургаска област, вече сбъдна една от мечтите си, като е вложил спечелената сума за разширяване на своята ферма и е закупил овце и агнета. Пожелава много късмет на всички участници. Димитър продължава да играе в игрите на „Национална лотария“ и вярва, че късметът отново ще го споходи.

5.Надежда Алексиева участва в играта "Сейфове" на „Национална лотария“ и успя да спечели 13 000 лева, преди да получи възможността да удвои печалбата си. Изглежда всичко беше на нейна страна в предаването на 02.02.2013 и тя успя да направи печалбата си 26 000 лева, след като избра куфар, който съдържаше символа "х2". Надежда е от София и работи като технически сътрудник. На въпроса „Какво се промени след като спечелихте 26 000 лева от Национална лотария?“ тя ни отговори следното: „След спечелването на наградата, единственото, което се промени, беше, че спряха да ме притесняват банките и събирачите на задължения“. В личен план мечтае за здраво семейство и спокойствие. Пожелава на всички участници да имат късмета, който тя постигна и спокойствието, което изпитва сега.

Допълнителни награди за най-активните в играта "Спечели с Национална лотария" във Facebook

Не пропускайте да се регистрирате всеки ден във Facebook играта на Национална лотария „Спечели с Национална лотария“ http:/...

 6.Цецка Мачева от гр.Русе посещава величествения Рим, заедно със сина си. Двамата успяват да разгледат голяма част от забележителностите на града. Дамата е пенсионер на 62 години и от години е мечтала да посети италианката столица, обича да пътува и пожелава на останалите участници да играят, да печелят и да имат възможност да видят света.

Ако и вие искате да сте на тяхно място е нужно само да си набавите билет на „Национална лотария“ – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“ и да повярвате в късмета си. Очакват ви много парични и предметни награди!

Екипът на „Национална лотария“ пожелава много късмет на всички свои участници!

Допълнителна информация за „Национална лотария”:

Предаването „Национална лотария“ се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова телевизия. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на „Национална лотария“, да спечелят „Участие в жребиите за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта www.7777.bg или на телефон 0700 42 100 и да стискат палци да бъдат изтеглени.

Спечелете 1 млн. лв. от новия билет на Национална лотария – "Сделка или не"

Излиза още един билет под марката „Национална лотария“ през месец април. „Национална лотария“ ще предостави&nbs...

„Национална лотария“е моментна лотарийна игра. Билети на „Национална лотария“ могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Globul, Germanos, Internity, Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО и SNG, касите на Easy Pay и Fastpay, GlobalNet, Net1, CrediTour, T post, Булсатком и SDI брокер.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com