X
 
 

Правителството дава на Перник 2,7 милиона лева за вода

498 0
Правителството дава на Перник 2,7 милиона лева за вода
Снимка: МРРБ
Министерският съвет ще отпусне 2,7 милиона лева на Община Перник за проект, свързан с реконструкция на утаителите на пречиствателната станция за питейни води, която обслужва Перник и околните села.

Това бе решено на среща на министър-председателя Бойко Борисов с кмета на Перник Станислав Владимиров, на която присъстваха министърът на финансите Владислав Горанов и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Бившата кметица на Перник отрича, че не е въвела воден режим заради изборите

Август и септември беше периодът, в който авариите бяха безкрайно много. Това заяви бившият кмет на Перник Вяра Церовска, когато беше п...

Средствата, които ще бъдат осигурени с постановление на Министерския съвет, са първата неотложна мярка, свързана с решаване на водната криза в града. Финансовата подкрепа ще даде възможност на кмета на Перник в спешен порядък да предприеме необходимите действия за момента. На разговора при премиера Борисов бяха начертани и последващите стъпки за справяне с кризата.

Утаителите, за които правителството отпуска финансиране гарантират, че до жителите на Перник и околните населени места ще достига качествена питейната вода.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Конният трамвай на Австралия (СНИМКИ)
Конният трамвай на Австралия (СНИМКИ)

Този вид трамвай обслужва туристите на Южна Австралия всеки ден, през цялата година, и се е съхранил на много малко места в света. Конният трамвай...

Последно в Актуално