Публика и жури дават своята оценка в Eventex Awards 2012

4643
Публика и жури дават своята оценка в Eventex Awards 2012
Второто издание на наградите ще се състои на 6 март 2013 година.

Еventex Awards 2012 са българските награди за организатори на събития и техните партньори. Второто издание на наградите ще се състои на 6 март 2013 година, а в периода 19 - 28 февруари 2013 публиката и журито ще оценяват кандидатурите.

Гласуването на публиката ще се осъществява на сайта на Еventex Awards 2012 (http://eventex.bg/awards) и всеки, които желае, може да подкрепи своето любимо събитие. Имате право да гласувате за неограничен брой кандидатури, но само по веднъж. След като гласувате за дадено събитие, ще получите имейл за потвърждение на Вашия глас. Непотвърдените гласове остават невалидни.

Журито на Eventex Awards 2012, състоящо се от организатори на събития, маркетинг и PR специалисти, журналисти, дава своята оценка на базата на десетобална скала. Те могат да допълнят своя глас с кратък коментар. Оценяването ще се извърши индивидуално и дистанционно на сайта на Eventex Awards, а оценките и коментарите за всеки проект ще бъдат видими след награждаването.

Трите кандидатури с най-висока оценка от журито във всяка категория ще бъдат номинирани за финалния етап на наградите. Номинираните ще бъдат обявени на Гала вечерта и от тях ще бъде излъчен победителя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com