Пътищата са проходими при зимни условия

3705
Пътищата са проходими при зимни условия

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими при зимни условия, съобщиха от СБА.

Пътните настилки в по-голямата част от страната са мокри, на места заснежени и частично заледени, почистени и обработени.

Дъжд вали в областите: Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Пловдив, Плевен, Силистра, Сливен, Търговище, Хасково, предаде БГНЕС.

Забранено е преминаването на товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета през прохода Превала и Печинско и по пътя Батак - Доспат, Гоце Делчев - Доспат и Сърница - Доспат.

АМ "Хемус": ОПУ-Шумен от км. 369+000 до км. 373+800 (ляво и дясно платно) се извършва машинно полагане на износващ пласт; ОПУ-Варна и Шумен: Затворена в участъка от п.в. Каспичан до п.в. Ветрино. Срок 15.12.2012 г. Движението е пренасочено по път І-2 Русе-Варна през Нови пазар-Ветрино и по път ІІІ-208 Ветрино-Провадия до п.в. Ветрино. Пътна настилка суха,на места заледена и обработена.

Забранява се целогодишно движението на ППС с животинска тяга по автомагистралите, пътищата І клас и тези с европейска номерация.

Във връзка с извършване на строителни работи на бул. "Акад.Ив.Гешов" и ул. "Св. Георги Софийски" в локалните платна се въвежда временна организация на движението, съобщиха от пресцентъра на Столична община. От 7.00 часа на 9.12.2012 г. до 24.00 часа на 13.12.2012 г. се забранява влизането на пътно-транспортни средства по източното локално платно на бул. "Акад. Ив. Е. Гешов" между бул. "България" и ул. "Ф. Каниц " и източната част на кръстовище бул. "Акад. Ив. Е. Гешов" – ул. "Св. Георги Софийски".

Редактор: Д. Симова

Жълт код в 17 области в страната

Жълт код за потенциално опасно време заради снега и поледицата е обявен за 16 декември в 17 области в страната, съобщиха от НИМХ. Ко...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com