БМВ "кацна" на дърво заради поледицата

9323
БМВ "кацна" на дърво заради поледицата

От рано сутринта в Казанлъшко превалява слаб дъжд при минусови температури. Пътните настилки са изключително хлъзгави, предаде БГНЕС.

Дали заради хлъзгавите пътища, или заради несъобразена скорост, лек автомобил БМВ "кацна" на едно дърво по пътя за село Енина. Водачът е напуснал мястото на произшествието, издирва се от полицията в Казанлък, която тепърва ще изяснява причината за инцидента.

Жълт код за потенциално опасно време заради снега и поледицата е обявен за 16 декември в 17 области в страната. Кодът е в сила за областите София град, София област, Пернишка, Кюстендилска, Видинска, Монтанска, Врачанска, Плевенска, Ловешка, Габровска, Великотърновска. Жълт код е обявен и за областите Кърджали, Смолян, Благоевград, Пазарджик, Пловдив и Русе. За останалата част от страната обявеният код е зелен.

Ще бъде облачно, на места със слаби валежи, предимно от дъжд, но из Дунавската равнина примесен със сняг. Времето се затопля. В крайните западни райони, както и в Дунавската равнина на места ще превалява слаб сняг, по поречието на Струма и дъжд, правейки поледици. Минималните температури сутринта ще са между -2° и 3°, в София около -1°. Преди обяд в Западна и Централна България на места ще се образуват и поледици. Максималните температури ще са между -1° и 4°, в София 2°. Вятърът ще е слаб, след обяд от запад.

Метеоролозите предупреждават, че времето ще бъде потенциално опасно. Прогнозираните метеорологични явления не са необичайни, но хората трябва да бъдат внимателни, да са в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност да избягват рисковете.

Редактор: Д. Симова

Пътищата са проходими при зимни условия

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими при зимни условия, съобщиха от МВР.Пътните настилки в по-голямата част от страната...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com