Радваме се на слънчево време, след обяд ще завали

7416
Радваме се на слънчево време, след обяд ще завали

Днес ще преобладава слънчево време, a след обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност. Превалявания и гръмотевици ще има на места, главно в източната половина от страната. Ще духа слаб, в Източна България до умерен, предимно северозападен вятър. Максимални температури - между 25° и 30°, в София 25°, съобщиха от НИМХ.

Над Черноморието преди обяд ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще се развие купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми. Ще духа предимно умерен северозападен вятър. Максимални температури 25°-28°, температурата на морската вода е около 16° край Шабла, 19°-20° - на юг от Варна. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Облаците не искат да си ходят

Над страната ще се задържи предимно облачно. В предобедните часове на места из Южна България ще има временни разкъсвания и намаления ...

Над планините преди обяд ще бъде предимно слънчево, но в следобедните часове ще се развие купесто-дъждовна облачност и ще превали краткотраен дъжд, в отделни райони с гръмотевици. Ще духа до умерен северен вятър. Максимална температура на 1200 метра 19°, на 2000 метра 12°.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com