Облаците не искат да си ходят

6868
Облаците не искат да си ходят

Над страната ще се задържи предимно облачно. В предобедните часове на места из Южна България ще има временни разкъсвания и намаления на облачността, съобщи БГНЕС по прогноза на НИМХ.

На много места през деня ще има превалявания, а след пладне и гръмотевици. Вятърът в западната половина от страната ще е до умерен, а в източната половина умерен и силен от север.

Максималните температури ще останат без промяна, между 22° и 27°, в София 22°. Над планините ще преобладава облачно време. По-интензивни краткотрайни превалявания, придружени от гръмотевици ще има след обяд.

Учен: Хората ще изглеждат така след 100 000 години

Плоско лице, голямо чело и кръгли големи очи. Така ще изглеждат хората след 100 000 години, според учени. Художникът Николай Лам създа...

Билата ще са по-често в облачния слой. Вятърът по високите части ще е силен от североизток. По Черноморието ще бъде предимно облачно и главно след пладне на много места ще превали. Ще духа умерен и силен северен вятър. Максималните температури ще са около 22°-24°. Температурата на морската вода е от 14° по северното крайбрежие, до 19° по южното. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com