Районният съвет на БСП Красно село поиска смяна на ръководството на партията

13540
Районният съвет на БСП Красно село поиска смяна на ръководството на партията

Районният съвет на БСП Красно село поиска смяна на ръководството на партията. Това се посочва в позиция на РС на БСП Красно село, подписана от Петър Апостолов, председател на РС на БСП Красно село. "Районният съвет на БСП Красно село изразява своето нарастващо безпокойство, за развитието на обстановката в страната.

Нашата оценка е, че това се случва по вина на ръководството на партията и на нейния председател. Случващото се е закономерно и естествено следствие от нарушеният диалог в партията и напълно игнорираните принципи и методи на ръководството", се казва в позицията.

Запалиха знамето на "Атака" пред Парламента

Голяма част от протестиращите вече са пред Орлов мост, движението е спряно, предаде БГНЕС. Преди това без никакви провокации те премин...

В сегашния момент в съзнанието на хората, включително и на голяма част на партийните членове, ние станахме олицетворение на всичко онова, в името на което свалихме ГЕРБ от власт.

В създалата се ситуация според нас трябва да се предприемат действия в две посоки:

1. Да се смени ръководството на партията.

2. Да се постави под ясен политически контрол дейността на парламентарната група и правителството за определен срок от време в който да се постигне съгласие за насрочването на нови парламентарни избори.

Около 7000 протестират в София, 9 са арестувани

Около 7 000 души протестират днес в столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР. Полицията предприема всички необходими мерки за обезпеча...

РС на БСП Красно село иска да се свика незабавно заседание на 48-я конгрес, като в дневният ред да се включи избор на нов национален съвет и председател.

Изборите за парламент да се проведат не по-късно от май месец 2014 г., едновременно с изборите за европейски парламент, се казва в позицията.

"От името на една от най-големите общински организации в БСП, призоваваме нашите другари от ръководството на партията да осъзнаят отговорността да потърсят път към съвестта си и да направят крачка назад във името на: Бързото преодоляване на кризата и бъдещето на партията, и бъдещото на социалистическите идеи", се казва в позицията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com