Разбиха прозорците на офиса на ГЕРБ в Кюстендил

9218
Разбиха прозорците на офиса на ГЕРБ в Кюстендил

Стъклопакетът на входната врата и част от прозорците на офиса на ГЕРБ в Кюстендил са били счупени тази нощ. За целта са използвани пет парчета от базалтови плочки.

Мястото на инцидента бе посетено от зам.-директора на ОД МВР-Кюстендил комисар Елиян Стамболийски и началника на РУП-Кюстендил Росен Райчев, областния координатор на партията и депутат Валентин Микев и общинския председател Любомир Анчев.

"Това е вандалски акт, извършен от физически силен човек, за да счупи челното стъкло и да удари насрещната стена. Това означава, че със сила и злоба е хвърлено. Не искам да си мисля, че има политически мотиви", каза депутатът Валентин Микев.

Той допълни още, че от 18,30 до 20,30 ч.в понеделник е имало заседание на общинското ръководство на ГЕРБ, в присъствието на депутатите от общината и общинските съветници. Темата е била Бюджет 2013, състоянието на общинския дълг и предстоящата сесия на Общинския съвет в Кюстендил.

"Искрено се надявам стените да не са с уши, които да са чули нашия разговор и да са предизвикали ответна реакция. Надяваме се органите да си свършат работата. Въпрос №1, който ще поставим на следващата сесия, ще е какво се случва с общинския дълг, който всички кюстендилци рано или късно ще връщаме", коментира Валентин Микев.

Офисът на партия ГЕРБ се намира на централната алея, бул. "България", уточняват от Дарик радио.

Иззети са записите от камерите на съседната банка и от заведения. Самият офис също е под видеонаблюдение, за което се предупреждава със стикер, залепен на входната врата.

 

Редактор: Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com