Р.Радев: Дянков унищожи България

15132
Р.Радев: Дянков унищожи България

Финансовият министър в кабинета на Бойко Борисов унищожи държавата.

Това казва собственикът на Дарик радио Радосвет Радев пред вестник "Стандарт", цитиран от БГНЕС. 

"С всички рискове да бъда упрекнат и заподозрян в каквото и да било, ще ви кажа, че този ужас, който имаше в българските финанси последните 4 години, не го е преживяла нито една държава. Това същество Дянков, което унищожи държавата... Част от протестите са и негова заслуга", казва Радев в отговор на въпроса: Какво мисли за заема от 1 милиард, който кабинетът иска да вземе.

"Не виждам колко щастливи бихме били, ако държавата с най-нисък външен дълг, каквато безспорно е България и още една държава мисля, фалира. Ние към това отиваме. Отиваме към поредния абсурд. Никой няма полза от това нещо. Този заем според мен дава една нормална перспектива за развитие на страната", казва още Радосвет Радев.

Според него "капиталистът днес е набит в кьошето". "Той се пази, че всеки ден го изкарват, че е олигарх, че е гад, че не милее за родината си и т.н. След като свърши битката му за оцеляване, най-вероятно започват истинските неща. Пазарът естествено иска своето и понякога има предимството да се случват нещата, независимо от плановете. Ако знакът на предприемчивия човек е да разпознава по-рано кодовете на развитието, от това има нужда в момента цялото ни общество. От интелигентно модернизиране на държавата", подчертава собственикът на Дарик радио.

Шамара се извини за антисемитска реплика към Дянков

Рапърът Мишо Шамара, който пое ролята на лице на контрапротестите в защита на Пламен Орешарски, официално се извини за определението &b...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com