Севделина Арнаудова: Изнесената информация не отговаря на истината

15274
Севделина Арнаудова: Изнесената информация не отговаря на истината

Изнесената информация от някои медии за разбита печатница за бюлетини категорично не отговаря на истината, заяви Севделина Арнаудова.

"Призоваваме компетентните органи, в това число ДАНС, прокуратурата и ЦИК, да реагират незабавно, за да спрат всякакви спекулации и политически внушения в деня за размисъл. Няма задържани лица, представители на нашата политическа партия. Проява на слабост и политическа низост е в деня за размисъл да се прави подобна провокация", каза Севделина Арнаудова.

МС е изпълнил всички ангажименти във връзка с отпечатването и разпространението на бюлетините

Министерският съвет е изпълнил всички свои ангажименти във връзка с отпечатването и разпространението на изборните бюлетини за извънред...

"За съжаление цялата кампания минава в този тон, но нашите опоненти минават всякакви граници, създавайки атмосфера на агресия и компромати. Жалко е за всички медии, които участват в подобен сценарий", заяви Арнаудова.

Собственикът на „Мултипринт" в Костинброд Йордан Бончев опроверга напълно информацията, че от печатницата са били иззети фалшиви бюлетини. „Това е несериозно, каза Бончев пред „Фокус".

Имало е проверка в печатницата вчера, но не е констатирано нищо нередно. При проверката се е проверявало количеството отпечатани бюлетини, как са предадени, с какви протоколи. Нямаме никакви притеснения по тази тема. Ако е имало такива неща, аз ще съм първият, който би бил задържан, както казват по една телевизия, но това не е така. Казали са, че съм задържан, но аз в момента съм в едно заведение, дори мога да ви пусна камерата по телефона, за да видите, че съм там и нямам никакви притеснения. Най-малкото, ако съм задържан, не бих имал телефон".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com