След патриарха и главният мюфтия отиде на свиждане на Борисов

5405
След патриарха и главният мюфтия отиде на свиждане на Борисов

Още една нетрадиционна визита се случи днес в Университетска болница "Лозенец", където премиерът в оставка Бойко Борисов бе приет за втори път заради високо кръвно, съобщи БГНЕС.

Днес Борисов се срещна с главния мюфтия на мюсюлманите в България д-р Мустафа Хаджи в болницата. От правителствената пресслужба съобщават още, че по време на разговора Мустафа Хаджи е изтъкнал, че Главно мюфтийство отчита добрия диалог, воден между държавата и вероизповеданията и се надява той да продължава.

"Скорошно оздравяване. Тук съм, за да изразя съпричастността си, като човек към човека. Посещението на болен за нас е акт на изключително уважение", заявил още главният мюфтия.

Премиерът в оставка изразил радостта си от проведения демократичен и свободен избор за Български Патриарх и подкрепи идеята активният диалог между различните вероизповедания и държавата да продължи. Миналата седмица самият патриарх Неофит посети Борисов в болницата, за да му подари икона на Св. цар Борис Покръстител.

Борисов е в правителствена болница отново от вчера, 3 март. Постъпил е там след 13.00 часа с високи стойности на кръвното налягане и обща отпадналост.

Борисов остава в болница, назначават му ново лечение

Премиерът в оставка Бойко Борисов е изкарал спокойно нощта, заяви тази сутрин директорът на Правителствена болница доц. Любомир Спасов....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com