Трайков: Вярвайте на Найденов, публична тайна е, че сме подслушвани

7092
Трайков: Вярвайте на Найденов, публична тайна е, че сме подслушвани

Налага се да бъде преподаден урок по демокрация. В случая сякаш падна върху плещите на прокуратурата и това е, което всички очакват от нея. Не е редно една държава да функционира по такъв начин. Това заяви бившият икономическия министър Трайчо Трайков, цитиран от БНР.

Не мисля, че може да се живее в страх или дори да се управлява в условията на страх и на беззаконие, подчерта Трайков. Факт е това, което казва Мирослав Найденов, че навремето в Министерски съвет сме се шегували и беше публична тайна, че сме подслушвани, добави Трайков.

Борисов: Няма да искам оставката на Цветанов

Няма да искам оставката на Цветан Цветанов. Това заяви в Златоград лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по повод коментарите и излязлата ин...

Той призна, че се е случвало и той да си оставя телефона в друга стая, когато е водил разговор с важна личност. Той е категоричен, че трябва да се вярва на думите на Мирослав Найденов. "На мен ми се искаше – щом Найденов е имал такава информация, да я беше споделил по-рано, защото в случая има опасност всички да решат, че става дума за избори, а не за истина", подчерта Трайков. Много се надявам, че ще се стигне до дъното на тази скандална практика, каза още Трайчо Трайков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com