Снимат филм за Ейми Уайнхаус

12075
Снимат филм за Ейми Уайнхаус

Известен британски режисьор работи върху документален филм за покойната поп певица Ейми Уайнхаус и възнамерява да включи в него архивни документи и други материали, които досега не са публикувани, съобщи продуцентската компания.

Режисьор е англичанинът от индийски произход Асиф Карадиа, който пред 2010 г. направи филма "Сена" за покойния пилот от Формула 1 Айртон Сена, с който спечели наградата БАФТА за най-добра документална лента, пише БГНЕС.

Правят статуя на Ейми Уайнхаус в Камден

Ще вдигнат статуя на покойната британска певица Ейми Уайнхаус в лондонския квартал Камден. Това съобщи нейният баща Мич пред Радио 1 ...

"На Ейми Уайнхаус се приписва до известна степен възраждането и популярността на соул музиката. Ейми беше уникален талант и част от едно поколение, което завладя вниманието на целия свят. Тя композира и пя от цялото си сърце и светът беше омаян от нея", заявиха Карадиа и продуцентът на филма Джеймс Гей-Рийз.

"За жалост обаче Ейми по трагичен начин се повлия от неспирното внимание на медиите, от проблематичните си връзки, от световния си успех, чийто резултат беше скандалният начин на живот, който живя", се казва в комюникето на продуцентската компания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес