Ученик е в болница след побой

5641
Ученик е в болница след побой

Седмокласник от врачанското училище "Козма Тричков" е настанен в местната болница, след като осмокласник от същото училище му е нанесъл жесток побой, съобщи БНР.


Конфликтът между момчетата е започнал през голямото междучасие в училищния двор вчера като игра със снежни топки, по думите на директора на училището Нели Борчева. Две междучасия по-късно двете момчета по едно и също време се озовават в мъжката тоалетна, където по-голямото нанася побой на по-малкото.

Той излезе с пистолет, те го пребиха с крака и юмруци

Социалнатата мрежа гръмна, след като в ефир видяхме политици, хора, наричащи себе си стожери на обществото, как пребиват падналия на зе...

Странното е, че другите момчета, случайно или нарочно присъстващи на случката, не реагират - да уведомят дежурните учители, портиера на училището, не търсят своевременно съдействие от медицинското лице, което обслужва училището.

Сигналът за инцидента е подаден в полицията от майката на пострадалия седмокласник. Момчето е настанено в детската хирургия на врачанската болница с мозъчно сътресение, бъбречна травма и синини по лицето. Няма опасност за живота му и от усложнения, казаха от врачанската болница. Случаят ще бъде разгледан на педагогически съвет, допълни училищният директор.

Редактор: Е. Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com