Задържаха адвокат с подкуп в Сливен

10840
Задържаха адвокат с подкуп в Сливен

Адвокат с подкуп е задържан в Сливен, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Акцията е проведена от антимафиоти от ГДБОП – СБОП – Сливен. В хода на действията, предприети под ръководството на Окръжната прокуратура – Сливен, в Нова Загора е задържан адвокат тъкмо докато получава подкуп. 41-годишната М. К.е член на адвокатската колегия в Сливен.

Избраха Ралица Негенцова за председател на ВАдС

Ралица Негенцова бе избрана за председател на Висшия адвокатски съвет. Тя е получила 183 действителни гласа. Това става ясно от решение...

По първоначални данни тя поискала 8000 лв. от свой клиент по наказателно производство, като обещала, че ще въздейства на представител на обвинението за благоприятен изход по делото.

Около обяд, в момент на получаване на част от сумата, пред офис-сграда в централната част на Нова Загора, М.К. е задържана с 1000 лв. У нея спецполицаите открили и болничен лист на клиента й, който щял да послужи за отлагане на делото.

Парите и документът са иззети, по случая е образувано досъдебно производство по чл. 304 б от НК под наблюдението на Окръжната прокуратура – Сливен.

На М. К. е повдигнато обвинение и спрямо нея е наложена мярка „парична гаранция” в размер на 5 000 лв. Работата по разследването продължава.

СДВР призова гражданите към мирен протест

Столичани да изразят позицията си по мирен начин. Това призоваха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) във връзка с постъп...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com