"Лоши момчета" с премиера в Бургас

2619
"Лоши момчета" с премиера в Бургас
Снимка: "Actualno.com/ Гергана Цонева"

Пиесата „Лоши момчета“ на Рей и Майкъл Кини има премиера в Драматичен театър „Адриана Будевска“. Бургаската публика ще има възможност да се посмее и не само. Спектакълът е достолепен и академичен, по думите на режисьора Богдан Петканин. Той е забелязал пиесата, докато поставял представление в Русия. Написана е от баща и син, а Рей Куни, отдавна е заслужил аплодисментите на публиката, като майстор на съвременната комедия.

Христофор Недков: Във всекидневието любовта се изгризва

“Всяка пиеса, която кореспондира с мен, имам какво да кажа с нея, интересна ми е, любопитна ми е за работа, е в готовност да бъд...

В главната роля, зрителите ще видят Тони Минасян, син на незабравимия актьор Артюн Минасян, който вече „играе в небесния театър“. Младият Минасян изнася целия спектакъл на плещите си, каза режисьорът. През цялото представление той е на сцената. „Това е физическо и психологическо усилие, с което Тони Минасян се справя чудесно“, допълва Богдан Петканин.

 

На сцената ще звучи и албанска реч, защото героят на Валери Еличов, говори само този език. Къща, пълна с контрабандни цигари, труп, полицай и двама бежанци, са малка част от предизвикателствата пред героите на пиесата. Те се забъркват в ситуации, от които ще им „настръхнат косите“. Това се отнася и за публиката, казва директорът на театъра Борислав Чакринов.

Театър за Коледа в с. Леново - за първи път от 20 години

Театрална постановка в асеновградското село Леново събра млади и стари в селското читалище. Инициативата се реализира за първи път, от ...

„Лоши момчета“ е пиеса, която е написана на „четири ръце“. Тя е посветена на юбилея на Рей Куни. Сигурно затова, авторите са вложили цялото си въображение и в нея има за всекиго по нещо.

Борислав Чакринов покани публиката на премиерата, която е на 17 януари и припомни, че комедия се прави много по-трудно. Като доказателство за това той посочи незабравимите Чарли Чаплин и Георги Калоянчев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com