Златка Димитрова и Ваня Кирова организират спортно благотворително събитие в Бургас

24159
Златка Димитрова и Ваня Кирова организират спортно благотворително събитие в Бургас

Организаторките на  „Кралица на Бургас“ и  „Мис България“ Ваня Кирова и Ирина Папазова, бяха първите светски дами, които решиха да протегнат ръка и подкрепят със събитията си  съдбата на едно малко момиче от Бургас.

Здравословното състояние на малката звездичка Ани не подмина и голямото сърце на плеймейтката Златка Димитрова, която в последните няколко години се е отдала на идеята да помага на нуждаещите се.

Златка Димитрова и репортерката Ваня Чечева са водещите на „Кралица на Бургас”

Конкуръст „Кралица на Бургас” тази година ще изненада всички, тъй като на финалната вечер водещи ще бъдат две прекрасни дам...

След като Злати бе водеща на „Кралица на Бургас“, в родния и град, тя успя не просто да се запознае с кампанията на конкурса, а и със самата Ани. Така трогната от 6-годишното момиченце, прие нейната кампания за своя.

Ани е с рядко заболяване, след което ескалират много други, като най-страшното е атрофия на зрителните нерви, в момента тя вижда едва с 10 % от зрението си и има нужда от лечение в чужбина.

Подкрепена от своята приятелка и съгражданка Ваня Кирова, Черната Златка се е заела с организацията на благотворително спортно събитие в помощ на малката принцеска.

Ивента ще се проведе в залата на верига фитнеси „Атлетик“, намиращ се в МОЛ Галерия Бургас на 25-ти януари – неделя от 12 часа. Всички записали се да гостуват ще получат освен тренировки от най-добрите треньори в категориите Kangoo Jumps, Zumba и KombatXtream – Мартин Гаджев и Мария Ангелова, така и съвети за диети и програми. Събитието ще има символичен вход и чрез него ще се съберат средства в помощ на 6-годишното момиченце от Бургас.

Златка Димитрова спечели Big Brother All Stars, дарява наградата си

Победителят в Big Brother All Stars 2013 Златка Димитрова благодари на всички приятели и фенове, които са гласували за нея по време на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас