X
 
 

България е сред най-желаните страни за покупка на имот от руснаци

3933 8
photo of България е сред най-желаните страни за покупка на имот от руснаци
Снимка: iStock/Guliver
През първото полугодие на 2019 г. най-популярните страни за покупки на недвижими имоти сред жителите на Москва са България, Испания, Турция, Италия и САЩ, съобщават от аналитичния център Prian.ru, цитирани от агенция РБК.

Финландия е най-популярната дестинация за гражданите на Санкт Петербург, следвана от Испания и Турция. Следващи по популярност са България и Италия, посочват експертите.

Изследване: Все повече руснаци продават купени в България имоти

Засилва се тенденцията чужденци да продават купените си в България имоти - на българи. Особено активни продавачи са руски граждани. Бъл...

През първото шестмесечие на 2019 г. жителите на Казан са купили най-много имоти в Турция. На второ място при тях е Испания, а на трето – САЩ. Също така жителите на столицата на Татарстан са купували недвижима собственост в България и Чехия.

Сред жителите на Новосибирск на първо място е България, на второ Турция, а на трето – Испания. Жителите на Сибир придобиват имоти още в САЩ и Германия, които са съответно на четвърто и пето място, отчитат експертите.

Най-популярен сред жителите на Владивосток е Тайланд. Имотите в България, Турция, САЩ и Испания също се ползват с висока популярност в града от Далечния изток.

През есента на 2018 г. анализаторите са регистрирали ръст с един път и половина на интереса към курортни имоти. Съобщава се, че в тази сфера сред руснаците най-предпочитани са обектите във Франция и Италия.

400 000 руснаци имат имоти в България

Над 400 000 руснаци вече имат и своя „втори дом" в България. Русия е основен стратегически партньор на България в сферата на ту...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 4 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  1.1, поляците наричат рушняците БЕЛИТЕ ЦИГАНИ и са прави - от рушняк по-голям циганин няма
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  украинците ги наричат северните диваци
  : 1 !
 • бял циганин-северен дивак 4.2 бял циганин-северен дивак преди 3 седмици Профил на трол?
  до 4 и 4.1....А ни ви наричаме ДЕБИЛИ!!!!
  : 7 !
 • ciklop50 4.3 ciklop50 преди 3 седмици Профил на трол?
  4. и 4.1 Тъп, по-тъп, най-тъп, Циклоп . (Циклоп е единица мярка за тъпотия) ! Дядката Циклоп - психара .
  : 2 !
 • Георги Илиев Митев 3 Георги Илиев Митев преди 3 седмици Профил на трол?
  ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  ВЪН ВСИЧКИ РУШНЯЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ МАМА ИМ ДЕБА ФАШИСКА ИМПЕРЕЛИСКА ДЕБА
 • Анонимен 1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Не е въпрос на желание, а на заповеди и данъчни облекчения от Путин! Москва готви на България кримски сценарий, а правителство и пРезидент помагат това да се случи! Господ да убие тези безродници!
 • Що е то ДЕБИЛИЗЪМ и има ли той почва у нас?! 1.1 Що е то ДЕБИЛИЗЪМ и има ли той почва у нас?! преди 3 седмици Профил на трол?
  По добре руснаци,отколкото афганистанци,пакистанци,сирийци,турци и други такива ЦИГАНИ!!!!
  : 10 !
missing image
Дневен хороскоп за 17 септември

Овен Това е ден, в който ще може да постигнете чудеса. Трябва само да сте напълно праволинейни и да не се отклонявате със странични дейности от...