X
 
 

Макаров: Борисов обеща транзит на газ от Русия до Сърбия на 31 май

4334 36
Макаров: Борисов обеща транзит на газ от Русия до Сърбия на 31 май
Снимка: bfro.be
Руският посланик в България Анатолий Макаров заяви, че българският премиер Бойко Борисов му е обещал, че руският газ ще преминава през територията на България в Сърбия през „Турски поток“ на 31 май догодина. Това бе съобщено от РИА "Новости".

"Попитах го направо: Г-н  Бойко Борисов, кога руският газ ще стига в Сърбия (през България? Той каза: 31 май. Казвам: 31 май?

Борисов привика руския посланик, изгоненият български дипломат в Русия вече напусна страната

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с посланика на Руската федерация у нас Анатолий Макаров,  съобщиха от правителствен...

Добре тогава, така ще информирам Москва - че на 31 май газът от Русия през балканския газопровод (балканския фрагмент от „Турския поток“) ще стига до Сърбия“, разказа Макаров във видеомост между руски и български парламентаристи.

По-рано руският президент Владимир Путин разкритикува България за бавното изграждане на нейния участък от „Турски поток“.

В отговор Борисов обясни, че строителството е в съответствие с изискванията на ЕС и покани Путин лично да го инспектира.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 15 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Белите цигани /както поляците наричат руснаците/ само за 2 месеца бяха изгонени и от Г7, и от Олимпийските Игри! Какво следва ли? Следващата година ще има парад на НАТО на червения площад, под ръководството на назначения от САЩ губернатор на Русия, както е упоменато в договора за капитулация на СССР! САЩ нали са ментори на Русия - те ще изберат губернатор след разпада и!
 • Анонимен 15.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Както неведнъж е ставало дума, диваците от торфищата край р. Москва – вес, ерзя, меря, мордва, муром, перм, печора, чуваш, чуди, черемис, фини, ям и пр. , умеят само да крадат и да лъжат, вкл. колко велики са. - Списък с руските нагли лъжи - http ://www .russialies.com/
  : 3 !
 • Анонимен 14 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Само Макаров ли не е уведомен, че ТП няма да излезе от Турция никога! Ердоган си заби тази празна тръба отзад, сега да се оправя!
 • Анонимен 14.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  разбира се, че е уведомен, но хибридната война срещу нас изисква да се прави на гъз, какъвто и без това е
  : 3 !
 • Анонимен 13 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Из сайта броди ПСИХАР, той Циклоп се зове, доказан темерут, хейтър-помияр, психо ИДИОТ, със зоологическа омраза !
 • Анонимен 13.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Дълбоко ти е проникнал тоя Циклоп, засегнал ти е съзнанието, Лайнарко!
  : 1 !
 • Да бе да, ама надали 12 Да бе да, ама надали преди 1 месец Профил на трол?
  Сега защо да намираме на Тиквата кусури . Той си го каза - "Аз съм прост" и какви са фактите : ако се строеше газопровода по 5 километра на ден (така бъбри Тиквеников), до сега щяхме да сме го построили до Централна Европа, пък ние сме си още "на първа копка" !
 • Анонимен 11 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Как Червената армия грабеше България - https ://m.fakti.bg/mnenia/238514-?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage
 • Анонимен 11.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Русия окупира България 2 пъти! Русия губи от Османската Империя 12 поредни войни! Руснаците толкова ги е било страх, че при последната война, пропагандно наречена "освободителна" руски войници почти е нямало /чети имената на полковете/! Ако не са били нашите опълченци при Шипка и Плевен, руснаците щяха да загубят и тази война, и сега щяха да ходят с потури и да говорят на турски!
  : 11 !
 • Анонимен 11.2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Рушняците убиха Стамболов, Захарий Стоянов и Левски, те са ни врагове! Преките убийци на г-н Стамболов са наети и платени със златни рубли (т.нар. “екатеринки”) от ген. Каулбарс, легендиран по онова време като член на руската имперска дипломатическа мисия в София и малко след убийството позорно изгонен до живот от страната ни. Имало е достойни българи с cohones, и пак ще ги има! Българския нар виж още ›› од никога няма да прости на Русия обесването на Апостола на Свободата, най-светлата българска личност - Васил Левски! Проклети да сте, рушняци!
  : 9 !
 • Анонимен 11.3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  На русофилите и на руските тъпаци много здраве от ген. Иван Колев, изклал руските подли нашественици до крак!
  : 9 !
 • Мараба ДЕБИЛ 11.4 Мараба ДЕБИЛ преди 1 месец Профил на трол?
  Повторението е майка на ЗАТЪПЯВАНЕТО!!!
  : 17 !
 • Анонимен 11.5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  11., 11.1, 11.2, 11.3 >> Повече от явно, че Ciklop има ментални пролеми !
  : 11 !
 • Анонимен 10 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  По Договора за мир, след победата ни над руската армия, подписан в Брест-Литовск на 3 3 1918 Русия дължи на България милиони златни рубли репарации, покриващи направените разходи за защита. Тези милиони златни рубли естествено никога не са платени на България. Но самият дълг предизвиква ожесточението на Москва спрямо София в началото на 20-те. Знаем и помним наказателните московски акции от септем виж още ›› ври 1923 и април 1925. За да не си платят дължимото.
 • Анонимен 10.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  От векове руснаците крадат история, победи, култура, обичай, патенти и др. те живеят в паралелен свят. Да припомним от какво ни освободиха – от, архивите, златния резерв, избития политически, интелектуален, военен и икономически елит, от правото ни на избор и мнение, от морала, от трудолюбието, от достойнството, от патриотизма, от контактите със Европа за да не разберем къде сме ние къде са те, о виж още ›› т истината и честта. Какво ни донесоха – колониална администрация, мразеща България, доносничество, убииства, терор, унищожена икономика, насилствено насаждане македонско самосъзнание на част от българите и т.н. Най – жалкото е че в парламента има предатели, които не се срамуват от своята антибългарска политика и слугинаж.
  : 6 !
 • мой БАЩА работи ЦАР...ходи по клони и врещи...БАНАНИИИ..бананиии... 10.2 мой БАЩА работи ЦАР...ходи по клони и врещи...БАНАНИИИ..бананиии... преди 1 месец Профил на трол?
  Айларипиии....Ехоооо....Я слез от клоните и стига си лапал "БАНАНА" на Русия...
  : 20 !
 • Анонимен 9 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Нашия двукратен окупатор, Русия ни дължи репарации! Кога Русия ще изплати на България репарациите за двете окупации? - ЗАЩО ИМАМЕ ПРАВО НА РЕПАРАЦИИ ОТ РУСИЯ: На 09-09-1944 г. Червената армия окупира България. Под нейното покровителство малобройната и без подкрепа в населението комунистическа партия превзема властта и осъществява невиждан по размерите си геноцид над българите. Избите са около 30 виж още ›› 000 души, чиято единствена вина е, че притежават някакво състояние, предимно хубави къщи, които са се харесали на партий ните партизани по места и се е търсело предлог да бъдат отнети. Самите руски войници без никакви удръжки „експроприират” всички частни автомобили, стоките във всички златарски и часовникарски магазини, а от частните къщи - продоволствие, храни, добитък, покъщнина и т.н. „за нуждите на войската”. Изнасилени са и много жени и девойки. Има, разбира се отделни случаи на наказани за тези престъпления войници, в случаите, когато по погрешка нападат жени и дъщери на партийни другари. След това по принуда българската войска е изпратена да довършва ТЯХНАТА война и с цената на български жертви да намали ТЕХНИТЕ загуби в похода им за ОТМЪЩЕНИЕ до Берлин. Защото не са се задоволили просто да отхвърлят нападателя извън границите си. Българската войска дава над 32000 свидни жертви. Междувременно червеноармейците ДЕМОНТИРАТ машините и поточните линии на значителна част от добре работещите и модерно оборудвани по западен образец частни фабрики и заводи в България, качват ги на влакове и ги изпращат в Русия. В следващите години процъфтяващата до тогава България е принудена от Москва да развие допотопна, мъртвородена, безкрайно неефективна и от самото си изграждане до края – на загуба тежка промишленост, за каквато няма съответните природни изкопаеми, за да остане завинаги обвързана с Русия и нужният от там внос. Природата ни, създадена от Бога за туризъм , е съсипана с отровни замърсявания. Селското стопанство е тотално унищожено чрез отнемане на частното собственост и ТКЗС-та. Започват глад и дефицити на всички нужни стоки. На гражданите са отнети редица основни човешки права – правото на свободно придвижване, както навън от страната, така и избор на населено място вътре, право на сдружавания и политически живот, право на свободно изповядване на религия, на информация, свобода на словото и т.н. Стотици хиляди преминават през страшните лагери и затвори, мнозина загиват там от студ, глад и непосилни норми на труд. ВСИЧКО ТОВА ПОД НАТИСКА НА МОСКВА. ИСКАМЕ СИ И НИЕ РЕПАРАЦИИТЕ !!!
 • Анонимен 9.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Истината и само истината! В Народната Библиотека се пазят два броя ОКУПАЦИОННИ договори между България и Русия! Пазят се и два броя разписки за изплатен ОКУПАЦИОНЕН дълг - първия /надявам се, че поне знаеш кой е първия!/ е с еквивалент 32.5 тона злато; вторият е за 26 тона злато! И в двата случая на ОКУПАЦИЯ, руснаците ни отмъкват Държавния Архив като ТРОФЕЙ, и отказват да ни ги върнат до ден дне виж още ›› шен! Моля те, обясни ми къде видя "освобождение"? При това ако не бяха българските ОПЪЛЧЕНЦИ, Русия щеше да загуби и тази война, както загуби и предишните 12 войни от Отомонската Империя, и сега Русия щеше да е турса провинция? Руснаците щяха да ходят с потури и да говорят турски!
  : 5 !
 • дебилизЪма е вреден!!! 9.2 дебилизЪма е вреден!!! преди 1 месец Профил на трол?
  МаалИЕее...ма много си чел бе СОРОСОИДНО УРОСПИЙО...да а ма четеш така както ДЯВОЛА ЧЕТЕ ЕВАНГЕЛИЕТО!!!
  : 17 !
 • Анонимен 8 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  ”Секретни документи проговарят – Русия разкъсва българска плът, иска да сме безропотно племе” 22.01.2015г. - http ://www .faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/37023-sekretni-dokumenti-progovaryat-rusiya-razkasva-balgarska-plat-iska-da-sme-bezropotno-pleme.html
 • Анонимен 8.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Българския народ никога няма да прости на Русия двете окупации и избиването на най-светлите ни личности! Проклети да сте, руснаци! Русия стои зад убийството на Стефан Стамболов, отравянето на Захарий Стоянов и обесването на Васил Левски. – „Време е българите да научат за душманина на Левски, Граф Игнатиев. Не смучайно Апостола казва: "Учете руски - трябва да знаете езика на врага!". Врага, който г виж още ›› о погубва! Граф Игнатиев плаща злато на Високата Порта, за да обесят Левски. И трябва бая злато да е дал, защото Турската Империя е имала железни принципи да не превръща известни хора в мъченици. Предлагала им е постове, за да работят за нея, а когато откажат, какъвто е бил случая с поп Минчо Кънчев, ги е провождала в Диар Бекир, за което им е плащала пътни и дневни /справка "Видрица"/. Не може в столицата на България да има улица, кръстена на убиеца на Васил Левски! - "Граф Игнатиев изисква от османските власти специална комисия да съди Левски, за да е сигурен, че Апостолът ще бъде обесен - Георги Георгиев, специално за Faktor.bg\" – http ://www .faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/31444-ruskata-lyubov-kovarstvoto-a-ne-bratstvoto.html
  : 6 !
 • таварищ паПутин дава малко подробности по темата 8.2 таварищ паПутин дава малко подробности по темата преди 1 месец Профил на трол?
  Въхьььь...а ма много стари ОПОРНИ ТОЧИЦИ вадиш от НАФТАЛИНА...Я се стегни в кръста да не дойда да ти опукам един шамар зад вратЪЪЪЪ...!
  : 17 !
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  „Руската държава е позната в света като водещ тиранин, източник на мракобесие, каквато е била руската империя още по времето, когато най-светлите възрожденски умове в България са я наричали „тюрма на народите” Любен Каравелов.
 • таварищ паПутин към дрУгАрЕ русофоб по горе... 7.1 таварищ паПутин към дрУгАрЕ русофоб по горе... преди 1 месец Профил на трол?
  Уфььь...поредната изтъркана краварска ОПОРНА ТОЧКА!!!1
  : 20 !
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  лайнарко 2.1, никого не можеш да излъжеш - рушняците плашеха, че ще врътнат кранчето на гЪЪЪзопровода "Дружба", но немогат да си го позволят поради бедност, защото веднага отиват при ссср
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Москва плашеше гаргите, ама клекна! Няма рубли!
  : 3 !
 • таварищ паПутин към горния ДЕБИЛ 6.2 таварищ паПутин към горния ДЕБИЛ преди 1 месец Профил на трол?
  На 01.01.2020г.ШЪ врътна кранчето,а ти си БЛЕЙ по форумите заедно с гаргите...
  : 20 !
Нагоре