Модерни технологии и постоянен контрол гарантират качеството в пекарната на Kaufland България

4801
Модерни технологии и постоянен контрол гарантират качеството в пекарната на Kaufland България
Снимка: Кауфланд

Търговската верига предлага най-богатия асортимент от прясно изпечени изделия, като за да бъде включен в предложенията всеки продукт се изпробва предварително от специалистите на компанията

 

Качеството е взаимно доверие

Kaufland България предлага най-богатия асортимент от прясно изпечени тестени изделия в сектора у нас. Клиентите имат възможност да избират от над 60 различни вида, сред които хляб, закуски, сладки печива, багети и чиабати, приготвени на място в пекарните на всеки обект на търговската верига в страната.

Тъй като качеството е особено важен приоритет за компанията, тя държи да работи с доверени партньори. За да предлага наистина пресни и качествени продукти в своите пекарни, Kaufland работи с общо 13 доставчици, 6 от които са доказани български производители и семейни фирми с наложени традиции в хлебарството и сладкарството, с които споделят еднакви виждания за високото качество на продукцията.

Търговката верига работи целогодишно с тях и по този начин гарантира и че над 50% от прясната продукция в пекарната й е българска.

 

Kaufland следи за качеството преди всичко лично 

Изборът на асортимент минава през няколко етапа преди да бъде предложен на клиентите във вида и качеството, което те очакват.

Качеството на всеки един от продуктите в пекарните на търговската верига е тествано лично от специалистите на компанията минимум два пъти, преди да бъде включен в асортимента и предложен на крайния клиент.

Експертите на компанията правят първия качествен тест и дегустация поне три месеца, преди продуктът да стане част от предложенията в пекарната, като го изпичат в специално предназначената за целта собствена професионална  демонстрационна кухня.

Kaufland България е основен партньор на есенното издание на „Книги за смет”

Kaufland България е основен партньор на есенното издание на „Книги за смет“, което ще се проведе на 26 септември в София и ...

Втори контролен тест на нововъведените продукти се прави и от специалистите по контрол на качеството при приема в централния склад на Kaufland, преди те да бъдат разпространен във филиалната мрежа.

Пробните изпичания и дегустации са начална и изключително важна част от качествения контрол както на новите продукти, така и на всички сезонни такива като козунаци, питки и др.

 

Модерни технологии и специални програми на печене

С мисъл за качеството на крайния продукт Kaufland обръща особено внимание на тяхното приготвяне на място в пекарните във всеки хипермаркет. Специално обучените пекари на търговската верига пекат по съвременна технология в създадени специално за целта модерни и професионални конвектомати.

Kaufland предлага пилотно на пазара багрен домашен текстил с 0% вода от българския производител „Аглика“

Kaufland предлага пилотно на българския пазар първите текстилни изделия за дома, изработени по революционен метод с 0% вода. Иновацията...

Тестените изделия се изпичат по предварително зададени програми, съобразени със спецификите на приготвяне на всеки един от тестените продукти и съгласувани предварително с производителите на продукцията.

Програмите са съобразени със специфичната температура, степен на влажност и продължителност на печене на всеки един от различните продукти, за да се гарантира, че са равномерно и качествено изпечени и имат истински вкус и аромат.

Винаги пресни

Пече се няколко пъти на ден по точно определен план няколко пъти на ден, разработен специално за всеки от хипермаркетите и съобразен с търсенето и предпочитанията на клиентите. По този начин се гарантира, че тестените изделия са прясно приготвени във всеки момент от деня.

Kaufland България се включва в инициативата на УНИЦЕФ „Отново на училище с бизнеса“

Kaufland България се присъединява към инициативата на УНИЦЕФ „Отново на училище с бизнеса“ (Back2School with Business). В п...

След всяко печене, преди продуктите да бъдат изложени на витрината, пекарите задължително контролират плътността и цвета на печивото, както и неговата вътрешна температура, която трябва винаги да бъде над 75 градуса – признак за това, че изделието е равномерно и качествено изпечено.

Регулярен качествен контрол

Веднъж изложени на витрината, свежестта и качеството на продуктите се контролират регулярно от специалистите по свежи храни на Kaufland в конкретния хипермаркет.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com