Aston Martin представи V12 Vantage S Roadster

32834
Aston Martin представи V12 Vantage S Roadster

Определен като най-бързият и потентен роудстър, който компанията е представяла до момента, моделът върви по следите на V12 Vantage S Coupe. Това означава вентилиран капак на двигателя, карбонови компоненти и черни или титаниево-сребърни акценти. Роудстърът предлага и агресивна радиаторна решетка, която е вдъхновена от концепцията CC100 Speedster.

 

И Aston Martin DP-100 Vision атакува Gran Turismo 6

Днес, по време на Фестивала на скоростта в Гудууд, бе представен Aston Martin DP-100 Vision Gran Turismo, чийто виртуален дебют в Gran ...

Задвижването се осигурява от 6,0 V12 двигател, генериращ 565 к.с. и 620 Нм въртящ момент. Той е свързан със 7-степенна Sportshift III трансмисия, благодарение на която ускорението до 100 км/ч трае само 4,1 секунди, а максималната скорост спира на 323 км/ч.

 

V12 Vantage S Roadster разчита на адаптивно окачване, 2-етапна анти-блокираща спирачна система и 3-етапна система за контрол на стабилността. Има и карбон-керамични спирачки и режим Sport, който „променя работата на дроселовата клапа, скоростта и таймингът за смяна на предавките, звукът на изпускателната система, настройвайки характера на автомобила към изискванията на водача."

Интериорът не е променен много. Нови са седалките и облицовката на вратите, както и опционалния карбонов пакет, който добавя карбонова облицовка, карбонови дръжки на вратите и черни алуминиеви педали.

Mercedes може да купи Aston Martin

Слуховете, свързани с интереса на Mercedes да сложи ръка върху Aston Martin, набират все по-голяма сила. Дитер Цече, големият човек в M...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com