Bentley хвърля прах в очите около първия си SUV

40879
Bentley хвърля прах в очите около първия си SUV

Bentley разпространи този тийзър на първия сериен SUV на компанията, който ще се появи през 2016 г.

Спомням си отлично изложението в Женева през 2012 г., когато Bentley представи концепцията EXP 9 F SUV. С нея компанията обяви плановете си да атакува SUV сегмента. Но това без съмнение беше един от най-грозните автомобили, които бях виждал. Тълпата около щанда на Bentley в „Палекспо“ беше огромна, но на лицата на почти всички журналисти можеше да се разчетат ехидни усмивки, а британски колеги открито се подиграваха. От Bentley започнаха преработки и осъвършенстване, за да стигнем до този първи официален тийзър, който е придружен с твърдението, че „ще е най-луксозният и мощен SUV на пазара“, с който „ще създадем напълно нов сегмент на SUV пазара."

Bentley ще пусне SUV след 2 години

  От Bentley официално потвърдиха, че през 2016 година в гамата им ще се появи SUV.  Въпреки че според предишни данни произ...

Bentley вече имат 2000 предварителни поръчки за модел, който тези хора дори не са виждали. Плановете на компанията са да продава минимум по 3000 бройки на година, а за да достигне до тази цифра Bentley планира да инвестира 800 млн. британски паунда в следващите три години.

На снимкате виждаме типичната предница и фарове на Bentley, като размера на модела е така увеличен, че да съвпада с пропорциите на SUV. Смята се обаче, че серийният модел ще се различава драстично от концепцията EXP 9 F, която спокойно може да се нарече грозна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com