Хамънд и Мей са отказали да снимат без Кларксън

12766
Хамънд и Мей са отказали да снимат без Кларксън

Междувременно поредният слух намества Стивън Фрай (комедиант, актьор, писател, тв-водещ) на мястото на Кларксън. Но с кого, след като и другите двама презентъри не искат да снимат без Джеза?

Според Mirror, ръководен кадър от BBC е заявил, че Джеймс Мей и Ричард Хамънд не желаят да продължат снимките на Top Gear без Джеръми Кларксън. Това бе индиректно потвърдено от двамата, които са много активни в Twitter.

Когато BBC отстрани Джеза, от корпорацията заявиха, че останалите епизоди на Top Gear, сезон 22, няма да бъдат излъчени. Малко след това обаче се появи слух, че ВВС планира да излъчи последните 3 серии, без значение от изхода на скандала с Кларксън. Сега, Mirror казва, че ВВС искат да излъчат върпосните епизоди, но Капитан Бавен и Хамстера отказват да снимат студийните части на шоуто без проятеля си и колега (а и основна движеща сила на шоуто).

Джеръми Кларксън започва шоуто Full Throttle по Channel 4?

Изглежда, че Channel 4 подготвя ново автомобилно шоу. То ще се казва Full Throttle. Съмненията, че Джеръми Кларксън ще се изявява в тр...

Договорите и на тримата изтичат в края на този месец, но явно ВВС са осъзнали глупостта, която са извършили, и сега напират сериозно да върнат шоуто в ефир. Причината е прозаична. Миналата неделя, по времето, когато се излъчва Top Gear, зрителската аудитория е спаднала с 4 млн. спрямо последния излъчен епизод на шоуто на 8 март. Тогава телевизията е излъчила някакъв научно-популярен филм.

Междувременно петицията на change.org за връщането на Джеза ("Bring Back Clarkson") достигна почти 1 млн. подписа в негова защита.

Връщането на Кларксън в Top Gear обаче изглужда все по-илюзорно, а съвсем наскоро писахме, че е много вероятно Джеръми вече да снима друго предаване за конкурентния Channel 4. Това остава да видим, но звучи повече от логично.

Към този момент около сагата витаят слухове и догадки. Последният слух идва от Daily Star. Изданието твърди (според свои източници), че Кларксън ще бъде заменен от Стивън Фрай. Къде ще бъде заменен, не е ясно, тъй като вече стана известно, че Хамънд и Мей също не искат да се снимат в TG. Фрай е 57-годишен актьор, комедиант, тв-водещ, писател. Фактът, че е гей, не би му попречил да бъде презентър на TG. Би му попречил фактът, че в едно от двете си появи зад волана на „Кола на разумна цена“, Фрай катастрофира.

Джеръми Кларксън напуска ВВС?

Сигурно е, че, ако сте автомобилен фен, сте запознати вече с грандиозния скандал, разразил се около Джеръми Кларксън през последните ня...

Много е вероятно BBC да се опита да запази Top Gear, а това означава – други водещи. Ако това наистина се случи, то краят на световноизвестният бранд ще е тъжен и нелеп. Дано не се случи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com