По-дълъг е равен на по-хубав.Това е новият Range Rover L

38327
По-дълъг е равен на по-хубав.Това е новият Range Rover L

Без особени предупреждения британците от Land Rover разкриха своя Range Rover L с удължена база. Официалната премиера на модела ще бъде по време на автомобилното изложение в Дубай, което ще се проведе от 5 до 9 ноември.

Докато стандартният модел има дължина от 5 метра, то удълженият е 5.2 метра и предлага 140 мм повече пространство за седящите отзад. Увеличената дължина позволява и още едно удобство – задните седалки да се накланят с до 17 градуса, което е с 8 градуса повече от стандартния модел.



L-версията ще има електрически сенници за страничните прозорци, както и панорамен прозрачен покрив. Багажният обем също е нараснал.

Удълженият модел ще се предлага в спецификация Vogue, Vogue SE, Autobiography и Autobiography Black, както и в хибриден вариант. Гореспоменатият Autobiography Black ще бъде флагманът в гамата, тъй като обещава най-високо качество и лукс във вътрешното пространство.

Задава се XL вариант на Range Rover Evoque

Range Rover Evoque се оказа доста успешен модел за Land Rover, поради което от британската компания обмислят още една негова версия. Тя...



Поръчките за Range Rover L започват от началото на следващата година, а първите доставки би трябвало да стартират от март.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com