Vilner преминават в друго измерение

58439
Vilner преминават в друго измерение
От тунинг студио, специализирало се в персонализиране на интериора, с този автомобил Vilner преминава в напълно ново измерение – това на цялостния тунинг, визуален и технически.

Хората, които следят чуждите автомобилни сайтове знаят, че единственото име, свързващо ни с тези канали на информация, е това на Vilner. И съм сигурен, че утре доста от въпросните (американски и британски) сайтове утре ще са публикували тази информация. Което е атестат за отлично свършената работат от дизайнерите на Студио Vilner. И това наистина е така, защото досега бяхме свикнали техните снимки да са от интериора, но сега аз умишлено няма да публикувам нито една такава, за да се съсредоточим върху основното. А именно екстериорът.

 

Български тунинг на световно ниво

Българските тунинг майстори от Vilner работят по специален проект за Bentley Continental GT, който ще получи както интериорни, така и е...

Всичко по проекта започва преди осем месеца, когато в студиото отива клиент с първото поколение Bentley Continental GT. Автомобилът е в екстериор цвят Racing Green и интериор от стандартен заводски пакет в цвят шафран с кафяви дървени апликации. Желанието на клиента е да се постигне ясна индивидуалност за автомобила му.

 

Както се вижда и от снимките, външният дизайн на Conty е силно променен. Общо дължината е увеличена с 13 см, а ширината с 16 см. В екстериора са използвани нови карбонови детайли, напълно обновени са всички елементи - без линията на тавана. Проектирани и изработени са изцяло нови калници, като всеки преден е по-голям от фабричните с 5 cм, и всеки заден - с 8 cм. Предната част на автомобилът е удължена с 8 cм, а задната - с 5 cм. По идея и дизайн на Vilner са също карбоновите преден и заден спойлер, както и дифузьорът. Променени са изцяло и накрайниците на ауспусите.

Автомобилът от заводски Racing Green цвят е пребоядисан в сив графит мат. Вътрешната част на фаровете е изработена от карбон.

13 нови детайла за Vilner Aprilia Stingray

Противно на приетите схващания, че числото 13 носи нещастие, за Vilner е по-скоро щастливо. Специализираното интериорно къстъм ателие р...

 

Интериорът от стандартен заводски пакет в цвят шафран с кафяви дървени апликации е изцяло променен. Прецизно е изработен в черен цвят с акценти от бордо. Материалите са черна алкантара, черна естествена кожа и черна екзотична кожа с шарка на кобра. Крилата - знакът и символът на Bentley са избродирани с бордо шев върху седалките, както и присъстват в дизайна на страничната част на седалките. Таванът е облечен в черна алкантара с декоративна шарка, която  присъства и на седалките. Воланът е с променена форма, съобразена със захвата на шофьора.

 

Под капака промените също не са малко. Конете са увеличени от 559 на 660, нютонметрите от фабрични 650 са повишени на 780, и максималната скорост с тези промени достига до 325 км/ч от стандартната 318.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com