Адът се пренася на земята в новия трейлър на ХЕРКУЛЕС

51659
Адът се пренася на земята в новия трейлър на ХЕРКУЛЕС

По-малко от месец преди българската и световна премиера на приключенския 3D екшън ХЕРКУЛЕС, екипът на продукцията представи нов трейлър, разкриващ непоказвани досега сцени от филма. Основно място във видеото е отредено на безстрашния полубог Херкулес, който зрителите ще видят в лицето на Дуейн „Скалата“ Джонсън.

Новият трейлър изправя легендарния герой срещу потомците на Хадес, които „не могат да бъдат убити от обикновен смъртен“. Принуден да обърне гръб на живота си като простосмъртен, Херкулес е изправен пред предизвикателството да спаси другарите и семейството си, било то и с цената на живота си. В неравната битка срещу множеството обучени воини, митичният боец ще разкрие своето непознато лице, скрито зад прочутата легенда.

Ирина Шейк става жена на Скалата в Херкулес

Руският супермодел Ирина Шейк стана жена на известния кечист и филмов актьор Дуейн Джонсън - Скалата Това стана с разрешението на прият...

Редом до Скалата на голям екран това лято ще видим изкусителната половинка на футболиста Кристиано Роналдо – Ирина Шейк, която влиза в образа на благоверната съпруга на Херкулес, Мегара. Красивата брюнетка съвсем наскоро зае почетното четвърто място в престижната класация на Maxim Hot 100 за 2014 година. Сред горещите попълнения в актьорския състав на ХЕРКУЛЕС е и топмоделът Барбара Палвин, която е част от „ангелите“ на Victoria’s Secret, а във филма се превъплъщава в образа на Антимаха. 

Епичният 3D екшън ХЕРКУЛЕС поставя в центъра на зрелищното приключение едноименния гръцки митологичен герой, син на Зевс и простосмъртната Алкмена. Заставен от боговете да се справи с 12 почти невъзможни за изпълнение подвига, Херкулес печели огромна слава и признание за своите невероятни постижения. След като се запознава с великите му дела, владетелят на Тракия наема Херкулес и войската му от верни бойци, за да ги изправи срещу магьосник с армия от кентаври. За да се пребори с тези могъщи врагове, Херкулес трябва да използва божествената си сила и предаността на своите смъртни другари.

ХЕРКУЛЕС идва на 3D, IMAX 3D и 4DX в кината от 25 юли 2014 година. Още информация за филма може да намерите във Фейсбук на адрeс www.facebook.com/ForumFilmBulgariа

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино