X
 
 

Брад Пит: Славата е едновременно освобождаваща и задушаваща

5771 0
photo of Брад Пит: Славата е едновременно освобождаваща и задушаваща
Снимка: Getty Images/Guliver
За Брад Пит славата е едновременно „освобождаваща и задушаваща“, предава „Контакт мюзик“. Звездата по филма „Имало едно време в.. Холивуд“, която отглежда шест деца с бившата си съпруга Анджелина Джоли, мисли, че да си под светлините на прожекторите има добри и лоши страни.

Запитан дали славата е освобождаваща или задушаваща, той отговори: „Може да бъде и двете, това е медал с две страни“.

Брад Пит иска от съда да глоби Анджелина Джоли

Холивудската двойка Брад Пит и Анджелина Джоли са в процес на развод вече почти три години, така че на актьорът му писна и реши да пост...

„Славата е освобождаваща най-вече заради възможностите,които ти дава. Но от друга страна може да е доста ограничаваща. Не съм се появявал в лобито на хотел от 15 години – обикновено влизам и излизам през задния вход. Имаме своите моменти – добри и лоши“, твърди актьорът.

55-годишната звезда винаги се е причислявал към „аутсайдерите“, тъй като собствената му кариера в Холивуд в началото не изглеждало, че ще бъде успешна. Актьорът твърди, че никога не се е качвал в самолет, докато не започнала филмовата му кариера.

„Не съм се качвал на самолет докато не навърших 25. Затова където и да отидех беше невероятно преживяване за мен. Нямаше значения дали е Холандия, Белгия или Токио – попивах всичко с пълна сила“, спомня си Пит. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители