Дисни представя: КАМБАНКА И ФЕЯТА ПИРАТ

113961

Всички знаем историята на Питър Пан, който попада в Невърленд – страната, в която децата никога не порастват. Негов верен спътник във всичките му приключения е феята Камбанка (Tinkerbell – б.а.). Но кой да предположи, че малката зелена вълшебница може да се вкара сама в невероятни истории.

Играй и спечели с Actualno.com и "Завръщането на първия отмъстител"

За последно тази седмица Actualno.com ти дава уникалния шанс да спечелиш oригинални награди от най-новия филм от създателите на „...

В „Камбанка и феята пират“ своенравната и умна фея пазителка на вълшебния прашец Зарина е запленена от невероятните възможности на драгоценния син елфски прашец. Когато нейните щури идеи я въвличат в неприятности, тя отлита от Долината на елфите и се съюзява с пиратите на Skull Rock, които я правят свой капитан. Камбанка и нейните приказни приятели ще се впуснат в приключението на живота си, за да открият Зарина и да кръстосат мечове с бандата пирати и техния водач Джеймс, който скоро ще стане известен като Капитан Хук.

С хумор, сърдечност и епични приключения за всеки от семейството, „Камбанка и феята пират“ пуска платна, за да отведе отново зрителите в необикновения, забавен свят на феите. Режисьор на филма е Пеги Холмс, продуцент е Дженифър Маги–Кук, а изпълнителен продуцент е Джон Ласитър.  

Кои са Костенурките Нинджа?

Преди няколко дни екипът на Майкъл Бей разпространи нови постери с героите от екшън продукцията КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА, която излиза по ки...

Фълмът е озвучен на български от актьорите: Марина Димитрова (КАМБАНКА), Иван ПЕтков (КАПИТАН ХУК), Деян Ангелов (ТЕРЪНС), Елизабет Радева (ФЕЯ МЕРИ), Здрава Каменова (СРЕБЪРНА МЪГЛА), Лина Шишкова (ИРИДЕСА), Соня Костадинова (РОЗЕТА), Златина Тасева (ВИВЕТА), Живко Джуранов (БОБЪЛ), Росен Русев (ДРЪН), Милица Гладнишка (ЛИРИЯ), Стефан Сърчаджиев (ФЕЯ ГАРИ), Таня Михайлова (ВИОЛА)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com