Играй и спечели с Actualno.com и „Кутийковците" - 4 етап

62278
Играй и спечели с Actualno.com и „Кутийковците" - 4 етап

За последен път, тази седмица, Actualno.com ви дава уникалния шанс да спечелите oригинални награди от филма „Кутийковците”, който  е вече в кината на 3D. Запознайте се с правилата и наградите и участвайте. 

Големият победител в играта ще спечели невероятно семейно приключение във вълшебния свят на Кападокия! Той и цялото му семейство (4 души) ще имат възможността да се превърнат в истински Кутийковци. Да живеят и творят като такива под земята.

За целта е необходимо да сте били активни и през четирите седмици на предизвикателството ни и да сте дали правилен отговор на всички въпроси, които сме задали.

В допълнение, всяка седмица трима от вас ще получават по една утешителна награда - ученически комплект Кутийковците.

Третият етап от играта ни приключи успешно днес и вече е време да се изправите пред последното ни, четвърто, предизвикателство и поредната порция награди за седмицата.

Виж кой спечели през третата седмица на Играй и спечели с Actualno.com и „Кутийковците"

Третата седмица от страхотната ни игра заедно с колегите ни от „Форум Филм България” приключи! Благодарим на всички, които ...

Защо градчето, в което живеят кутийковците, се казва Сиренвил?”

За да се зачете гласът ви, трябва да напишете своя отговор под тази статия само и единствено с Фейсбук профила си. Анонимни или не-Фейсбук коментари под статията, споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта!

ГОЛЕМИЯТ победител и тримата седмични победители ще бъдат изтеглени чрез томбола на 17.11.2014 г.

За да участвате в играта за голямата награда – Пътуване до Кападокия, трябва да отговорите на четирите въпроса, последният от които, публикуваме тази седмица на сайта. За всички, които са пропуснали някой от етапите на играта ни, даваме линкове. Още има време да участвате!  

Първи въпрос

КУТИЙКОВЦИТЕ – история за семейството, околната среща, доброто и злото

Чудати същества живеят в канализацията на ренесансовото градче Ситренвил. Наричат ги КУТИЙКОВЦИТЕ и според легендата те крадат най-ценн...

Втори въпрос

Трети въпрос

Първи трима седмични печеливши

Втори трима седмични печеливши

Трети трима седмични печеливши

Играй и спечели с Actualno.com и „Кутийковците" - 3 етап

В рамките на четири седмици Actualno.com ви дава уникалния шанс да спечелите oригинални награди от филма „Кутийковците&rdquo...

Правилата на играта ни можете да намерите ТУК.

А ето  още малко интересна информация за филма и книгата, вдъхновила тази история:

Знаехте ли, че всъщност Кутийковците е история, вдъхновена от детска книжка в три части? За да ви накараме да се зачетете, освен да изгледате филма, ви предлагаме няколко рецензии от известни критици за невероятната книжка „Тук има чудовища”:

Авторът Алън Сноу е добре познат автор и илюстратор на детски книги, както и в много области на дизайна и анимацията. Написал е два романа: „Тук има чудовища” и „По-лоши неща стават в морето!”, като и двата се развиват в прекрасночудатия свят на Плъховмост. Алън Сноу живее в Бат, Англия. 

„Тук има чудовища” разпалва въображението с дръзки герои, прекрасни илюстрации и други фантастични изобретения, които напълно ще задоволят детския апетит за забавление. С великолепните си илюстрации и сюжет, изграден с богато въображение, „Тук има чудовища” показва, че може би Роалд Дал има наследник в ХІХ век и че Дж. К. Роулинг може би има конкуренция. 

Виж кой спечели през втората седмица от Играй и спечели с Actualno.com и „Кутийковците"

Втората седмица от страхотната ни игра заедно с колегите ни от „Форум Филм България” приключи! Благодарим на всички, к...

„Дъ Биг Ишу” 

Рисунките на Сноу показват дикенсов град, а карикатурите му с глуповати лица и прецизно изрисувани машини правят тази книга толкова забавна за разглеждане, колкото и за четене. 

Николет Джоунс, „Сънди таймс”

Сноу е написал симпатична, на моменти сюрреалистична история, придружена от десетки фантастични илюстрации, чийто стил е нещо средно между Мървин Пийк и Едуард Гори. Напоследък не се срещат често толкова щедро илюстрирани текстове, а някои от рисунките на сградите създават много силна атмосфера. 

„Букс фор Кийпс”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com