Любовни страсти в "Дървото на живота"

40989
Любовни страсти в "Дървото на живота"

Планът на харамиите на ВМРО да отвлекат сина на Йордан, с цел да го принудят да убие Боало, не успява и Йордан намира хитър начин с неочаквана помощ от един от братята си да влоши дипломатическите отношения между французи и сърби. Достатъчно голяма ли ще е благодарността на Боало, обаче, за да го откъсне от прегръдките на Яна?

Междувременно кризата, обхванала България след края на изтощителните войни, се отразява и на семейство Вълчеви и Йордан е принуден да започне работа в банката на Борис Хаджиконстантинов, където разследва застрахователни измами. Дали няма новата му професия да го отведе до истинската причина за рязкото забогатяване на собствения му брат?

Заговор срещу Жак Боало

В новия епизод на българската сага „Дървото на живота“ от Йордан ще поискат да организира убийството на Боало и да го припи...

Настойчивата любов на руския архитект Грунин към Бела го тласка към отчаяни действия. Дали няма да донесат след себе си разрушителни последствия?

Епизод 6, Сезон 2, „Дървото на живота: Яростта на унизените“, неделя, 21:00!

В третото издание на създаденото от екипа на сериала „Дървото на живота“ предаване „Българските следи“ с водещ Иван Стаменов тази неделя гостува Илияна Раева. С участието на именитата спортистка предаването ще проследи българските следи в световния спорт – Дан Колов, Йорданка Донкова, Стефка Костадинова, Янко Русев и много други. Рубриката „Моето Дърво на живота“ представя актьора и звезда от сериала на TV7 Васил Банов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино