Миленита гостува на филмовия фестивал CinEast в Люксембург

20202
Миленита гостува на филмовия фестивал CinEast в Люксембург

На 26 октомври (събота) очарователната Миленита ще участва заедно с лайв бандата си Funky Miracle в шестото издание на ежегодния фестивал за централно- и източноевропейско кино CinEast (www.cineast.lu), провеждащ се между 9 и 27 октомври в Люксембург. Гостуването се осъществява със съдействието на клуб за българска култура „Гайда“ и polska.lu.

От 19 ч. в местната зала Sang a Klang Миленита ще представи филма с нейно участие в главната роля „Лора от сутрин до вечер“ на режисьора Димитър Коцев – Шошо. Лентата е селектирана за участие в програмата на CinEast заедно с още близо 50 заглавия (включително документални филми) и 50 късометражни творби от 15 страни. Това ще бъде втора прожекция на „Лора от сутрин до вечер“ в рамките на фестивала след премиерното му показване в кафе-клуб Ancien Cinema, Вианден на 17 октомври.

„Аватар" с три продължения... под вода

Филмът „Аватар" ще има три продължения. Това решение беше взето от режисьора на лентата Джеймс Камерън. Според него само два филм...

Миленита ще има удоволствието да закрие официално фестивалната програма на CinEast с концерт, стартиращ веднага след прожекцията – в 21 ч., отново в Sang a Klang. Огромната й харизма и енергия на сцената както винаги ще допълват седемте момчета от Funky Miracle. Именно с тях певицата реализира серия от супер успешни участия през тази година – както по клубовете из цяла България, така и на големи музикални събития и фестивали (тазгодишния Spirit of Burgas и концерта на Manu Chao).

Паралелно с интензивните си музикални участия и записи на нови парчета, Миленита е ангажирана и със снимките на епизодите от четвъртия сезон на хитовия сериал „Под прикритие“, който й спечели множество нови фенове на малкия екран. По всичко личи, че филмовата й кариера се развива не по-малко успешно от музикалната - след ролите в „Лора от сутрин до вечер“ и „Под прикритие“ съвсем скоро можем да я видим и във филма на режисьора Владислав Радев „Шестият ден“ с премиерна дата 15 ноември.

Междувременно Миленита бе номинирана от „Jameson Златна бленда – българските награди за филми и сериали“ за ролята й на сексапилната барманка Ади от „Под прикритие“ в цели три категории:

„Фаталната жена на България (Ади)“, „Най-грабваща история (Любовта на Ади и Косъма, убийството на Косъма)“ и „Най-гореща двойка (Захари Бахаров и Милена Николова в ролите на Иво и Ади)“.

Станислава Кара посети 57-мото издание на Лондонския филмов фестивал

Журналистката Станислава Кара беше единствената българка, която посети 57-мото издание на Лондонския филмов фестивал. Тя посети червени...

Феновете й могат да гласуват за нея онлайн до 31 октомври на адрес: http://jamesonzlatnablenda.bg/glasuvane-potrebitel/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com