Над 60 000 са гледали „Четвърта власт” в YouTube

29979
Над 60 000 са гледали „Четвърта власт” в YouTube

Над 60 000 души са гледали четирите излъчени епизода от „Четвърта власт” в YouTube. Освен всяка неделя в ефира, сериалът на БНТ е достъпен напълно безплатно и в интернет канала на националната телевизия в портала. Така и зрителите зад граница могат да следят развръзката в журналистическо-политическия трилър.

Статистиката показва, че всяка серия от „Четвърта власт” е гледана в мрежата средно от 15 000 зрители, като мъжете са малко повече от жените, а аудиторията е между 25 и 54 години. След България сериалът е най-следен в Германия, Англия, САЩ и Испания.

Любовни страсти в "Дървото на живота"

Планът на харамиите на ВМРО да отвлекат сина на Йордан, с цел да го принудят да убие Боало, не успява и Йордан намира хитър начин с нео...

БНТ е първата телевизия в България със собствен премиум канал в YouTube, в който всички нейни зрители по света и у нас могат да гледат продукцията й във високо качество и напълно легално. Права над излъченото в мрежата има само БНТ, а постепенно там ще бъдат качени много от предаванията на медията. Александър Сано, който работи с БНТ в новите й дигитални дейности, обеща до 6 месеца каналът да предлага богата продукция на телевизията, включително и дигитални архиви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com