Обмисля се общ филм между "Отмъстителите" и "Пазители на галактиката"

83492
Обмисля се общ филм между "Отмъстителите" и "Пазители на галактиката"

 

Американският издател на комикси Marvel ("Марвел") може да съчетае в един филм поредиците The Avengers ("Отмъстителите") и Guardians of the Galaxy ("Пазители на галактиката").

Във видеоинтервю, качено на Yahoo!, режисьорът на излизащият официално по кината в петък (8 август) Джеймс Гън твърди, че знае как могат да се обединят двете поредици, пише БТА.

Марвел влиза в люта битка с "Отмъстителите"

За гиганта Марвел продължението на "Отмъстителите" навярно ще донесе само силни главоболия. От комиксовия гигант не успяват да намерят ...

Той обяснява: "Ние разглеждаме всички възможни варианти за кросоувър. Във филма могат да се срещнат няколко "отмъстители" и няколко "пазителя". Супергероите на издателя населяват една вселена и могат да се сблъскат едни с други на всеки етап".

Актьори, участвали в заснемането на "Пазители на галактиката", са потвърдили, че филмът е бил заснет така, че да има и продължение.

Вин Дизел, озвучил хуманоида Грут, който е освен това с движенията и мимиките на актьора, е казал също, че "зрителите очакват да видят нещо подобно". Изпълнителят на главната роля Крис Прат е добавил, че "това е много трудно, но Marvel си знае работата" и "ако обедини двата свята, ще се отвори врата към трети".

Повечето герои от комиксите на Marvel живеят в една измислена вселена - "Земя-616". Сред "отмъстителите" са Спайдърмен, Железния човек, Капитан Америка и др. С течение на времето съставът се променя.

Новите "Отмъстители" идват през 2015 г.

"Отмъстителите" 2 ще излезе на голям екран на 1 май 2015 г., съобщават американски медии. Продължението на тазгодишния хит "Отмъстител...

Другата суперпродукция на издателя на комикси - "Пазители на галактиката", този уикенд имаше премиера в Северна Америка. В нея са събрани култови комиксови герои. Още през първата нощ от излизането си на екран в САЩ и Канада лентата реализира приходи от продажбата на билети в размер на 11,2 милиона долара.

Очаква се филмът да се превърне в един от най-големите летни кинохитове. Вече е предвидено продължение през 2017 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино