X
 
 

Запознайте се с лицата на новия БГ филм „Екшън“ - 1 част (ВИДЕО)

1275 0
Запознайте се с лицата на новия БГ филм „Екшън“ - 1 част (ВИДЕО)
Снимка: ПР
„Екшън“ е първият самостоятелен филм на сценариста Тео Чепилов („Под прикритие“, „Стъклен дом“ , „Домашен арест“) и режисьорският дебют на Радослав Илиев. По визията му е работил операторът Борислав Пенчев, който от години живее във Ванкувър и е в камера департамента на сериали като Prison Break, The Flash , Arrow, Legends of Tomorrow, Once Upon a Time, Minority Report и Supernatural.

„Екшън“ проследява историята на три хлапета с една обща мечта – да създадат най-великия филм от любимата им екшън поредица. Съдбата се намесва в живота им, когато при пътен инцидент те унищожават кола пълна с наркотици и трябва спешно да намерят огромна сума пари, за да се издължат на мафиотите, чиято е стоката. Тримата извършват немислимо престъпление – отвличат лентата на холивудски филм, който се снима у нас, за да поискат откуп от продуцентите. В последвалата серия от трагикомични ситуации, момчетата успяват да се забъркат в толкова големи неприятности, че българската, руската, еврейската и японската мафия са по петите им.

Броени дни преди официалната премиера на „Екшън“ в цяла България, ще ви запознаем с част от актьорите и техните персонажите в продукцията.

Крис (Петър Петров – Перо) има една цел в живота и тя е да прави пари. За съжаление вместо да се опита да постигне дългосрочен успех, той иска да натрупа състояние бързо и без да си дава много зор като за целта се забърква във всевъзможни схеми и далавери със съмнителен характер. Заедно с Дани и Тони той работи по сценария за епизод на „Турбо ченгето”, но неговата мотивация за проекта е да продадат идеята си и да направят много пари.

Дани (Милко Йовчев) си мечтае един ден всички мацки да си падат по него, но в неговата глава това ще се случи единствено, когато направи филм. Дотогава Дани изразходва енергията си в работата си – стажант в американска продукция, въпреки критиките от страна на майка си, да си намери стабилна, макар и скучна работа. През останалото време той гледа филми и се само-образова по всички кинаджийски теми, в резултат на което е ходеща енциклопедия по темата.

Тони (Пламен Димов) е красавецът на компанията, човекът който е свикнал всичко в живота му да се случва почти без усилие. ТоЙ има само една мечта и тя е да бъде истинска звезда, за да може го обгрижват всички около него. Засега успехите му са скромни – снимал се е само в няколко незначителни реклами и има появяване без реплика в сериал. Тони обаче не се предава – използва всеки един случай да се изявява като актьор, с надеждата че някой ще го открие.

Джон Келър (Джонас Толкингтън) е залязваща американска звезда, който се е прочул с ролята си в серията полицейски филми „Турбо ченгето”. Въпреки това най-добрите му спортни години са останали в миналото, тялото му е леко запуснато, а диетата – силно занемарена. Той приема себе си за непобедим герой със свръхчовешки способности, което непрекъснато му въвлича неприятности. Голямата му тайна е, че от години злоупотребява с наркотиците и вече е сериозно пристрастен.

Джунджи Танака (Юта Такенака) е израснал в богато семейство с властна майка. Той се вманиачава на серията за „Турбо Ченгето”, защото главният герой е неговата пълна противоположност. като тийнейджър Джунджи започва професионално да снима кратки филми и на 21 прави пълнометражния си дебют, за който майка му дава парите. Филмът не е много успешен, но привлича вниманието на продуцентите Джоел Шафир и Нейтън Ротенберг, които търсят свежа кръв за следващия си екшън проект “Бандити във времето 2”. Майката на Джунджи финансира тайно проекта и по този начин му усигурява режисьорската позиция като Джунджи така и не разбира за сделката – до последно смята, че е постигнал всичко благодарение на собствената си гениалност.

Джоел и Нейтън са приятели от деца и цял живот са неразделни – двамата са по-близки и от братя. Родени са в Тел Авив, но много скоро родителите им, които също са от приятелски семейства се преместват да живеят в Ел Ей. Още като тийнейджъри Джоел и Нейтън започват работа като стажанти във филмово студио, където бързо навлизат в кино индустрията. Двамата са продуцирали няколко десетки филма, като винаги се стараят да снимат възможно най-евтино, така че дори посредственият продукт, носи приходи.

Реймънд:

Тери:

Actualno.com

Етикети:

Жена роди в тоалетна
Жена роди в тоалетна

20-годишна жена от Садово роди в тоалетната. Младата жена, от Садово, обяснила, че не е знаела за бременността си. По непотвърдена информация...