NEXT BASKET - платформата за успешен онлайн бизнес

5818
NEXT BASKET - платформата за успешен онлайн бизнес
Снимка: nextbasket.com

С развитието на онлайн търговията, за да бъде един бизнес възможно най-успешен, вече е задължително неговото присъствие в мрежата. Независимо дали става въпрос за по-голям, или за по-малък бизнес, създаването на уебсайт с продукти или услуги в него е важна и нелека задача.

Днес технологиите се развиват в посока създаване на платформи за по-лесно изграждане на онлайн магазини, които да удовлетворят напълно и клиентите, и бизнеса.

Една от най-новите платформи е дело на нидерландската софтуерна компания NEXT BASKET и нейните 24 български програмисти. Те създават съвременно решение, което да покрие целия процес - от създаването на онлайн магазин, до неговата оптимизация, складиране на стоки, поддръжка, рекламни кампании и дори счетоводство.

За кого е създадена платформата NEXT BASKET?

Платформата е предназначена за различни по големина бизнеси, с различна дейност и на различен етап от развитието им. Няма значение дали сте физически магазин, който досега не е имал онлайн присъствие, или сте стартиращ онлайн бизнес. Платформата е еднакво добро решение и за двата варианта. Тя е подходяща също и за:

● Вече съществуващи онлайн магазини, които искат да увеличат печалбата си успешно;

● Големи компании със собствена ERP система, които искат да се развият оптимално;

● Производители, които търсят нови хоризонти за реализиране на продукцията си на едро и дребно;

● Компании, които искат да започнат да се развиват извън пределите на държавата и др.

Достатъчно е просто да изберете планът, който ви подхожда най-добре, след което да преоткриете възможностите на онлайн търговията.

Какви услуги предлага NEXT BASKET?

Платформата обединява в себе си всичко необходимо за един онлайн бизнес. Екипът е изграден от професионалисти, които със своя опит ще допринесат за успеха на вашия онлайн магазин.

NEXT BASKET създава модерни сайтове с всички необходими функционалности, като имате възможност за избор на дизайн за онлайн магазина. Освен това, платформата предлага бърз превод на съдържание на 12 езика, с възможност бизнесът ви да функционира в над 28 държави.

За максимално добри резултати платформата осигурява складиране на стоките и управление на наличностите, предаване на пратките на куриер, счетоводство и кол център на езиците, на които е преведен сайтът.

NEXT BASKET осигурява SEO оптимизация на сайта, писане на оригинални текстове и описания за продуктите, съгласно съвременните стандарти на търсачките. Платформата предлага и изработка на успешни рекламни кампании, проследяване функционалността на онлайн магазина и неговата оптимизация.

Подобряване на конкурентоспособността с минимална инвестиция

Конкурентоспособността на вашия бизнес ще бъде подобрена от възможността да използвате повече от 200 платени и безплатни функционалности на онлайн платформата.

Освен това, платформата е интегрирана с над 80 фирми за куриерски услуги, платежни системи, маркетингови инструменти, складови програми и счетоводни системи.

За по-бързо обслужване на клиентите можете да използвате наличностите във физическия магазин за онлайн поръчките и да ги предавате ежедневно на куриер.

Защото с днешна дата разликата между успешния и неуспешния бизнес не е размера на инвестицията, а нейното качество!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com