Новият Huawei nova 9 SE вeче е наличен в портфолиото на А1

4558
Новият Huawei nova 9 SE вeче е наличен в портфолиото на А1
Снимка: A1

Технологичният гигант Huawei продължава да радва своите фенове с нови смартфон устройства. В началото на пролетния сезон компанията лансира елегантния модел Huawei nova 9 SE, който вече се предлага и в България от А1. Това е третият смартфон от Huawei, който прави дебют в портфолиото на А1 от началото на годината. През месец януари телекомът пусна в продажба супер флагманите от серията P50 – P50 Pro и P50 Pocket, а сега добавя и позиционирания в средния клас смартфон от популярната серия „nova” на Huawei. Акцентът в nova 9 SE пада върху отличните за класа характеристики и съотношението между качествената изработка и добрата цена на устройството.

Промоционален период, цени и допълнителни бонуси от А1

За да се сдобият с Huawei nova 9 SE, клиентите на А1 ще трябва да предвидят по 19,50 лева на месец или 399,99 лева в брой. Цените са валидни с план А1 ONE 34,99, като потребителите могат да избират измежду общо 7 абонаментни плана или да се възползват от други цени на смартфона спрямо настоящия абонаментен план, който използват.

Освен от добрата цена, при покупка на смартфона до 23 юни 2022 година, клиентите на А1 ще могат да се възползват и от 12 месеца застраховка на екрана от Huawei. А за първите 50 най-нетърпеливи любители на новите технологии и бранда Huawei, които го закупят до 3 април, А1 ще включи в комплекта допълнителен бонус - безжичните слушалки Huawei FreeBuds 4i, подходящи за всеки меломан.

Какво прави впечатление в хардуера на Huawei nova 9 SE?

През последните 3-4 години големите технологични компании се стремят да засилят позициите си в продажбите на устройства от среден клас, като в смартфоните включват хардуер, който по-скоро е присъщ за устройства от висок клас. Huawei също използва този подход, което може само да радва потребителите, защото моделът nova 9 SE може да се похвали с отлична комбинация от камери. Основната широкоъгълна бленда е със 108 MP с технология PDAF за по-добър автоматичен фокус и по-ясни изображения. Задната комбинация от камери включва още 8 MP ултраширокоъгълна камера, 2 MP макро обектив и 2 MP сензор за дълбочина, който служи за добавяне на boke ефект. За любителите на селфита, nova 9 SE има камера с 16 MP.

Дисплеят също прави впечатление с големината си – 6,78 инча IPS LCD с FHD+ резолюция. Отворът за селфи камерата се намира в горната част на екрана, позициониран в средата. Честотата на опресняване на картината достига до 90 Hz, което спомага за по-плавно движение на картината.

Дизайнът на nova 9 SE е елегантен, като устройството може да бъде закупено от А1 в три цвята - среднощно черно, кристално синьо и перлено бяло. Корпусът е със заоблени ъгли, а за още по-голямо удобство при използване с една ръка, сензорът за пръстови отпечатъци, който служи за отключване и заключване, е позициониран от дясната страна на екрана.

Батерията е с капацитет от 4000 mAh, като устройството позволява бързо зареждане с 66W. Тази функция ще зарадва хората, които постоянно използват смартфона, защото, според производителя, смартфонът може да бъде зареден от 0 до 75% само за 20 минути.

Не на последно място прави впечатление чипсетът на Huawei nova 9 SE – изграденият по 6-нанометрова архитектура Snapdragon 680 4G от Qualcomm, осигуряващ достатъчно мощ за мултитаскинг и среднотежки игри.

Що се отнася до софтуера, смартфонът работи с Android 12 и интерфейса от Huawei – EMUI 12. Устройството няма достъп до приложенията и услугите на Google, но nova 9 SE идва със собствения магазин на Huawei – AppGallery, където потребителите могат да намерят богато разнообразие от приложения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КОМПАНИИ:

Испания измества Великобритания като топ дестинация в Европа за инвестиции в хотели

Samsung измества Apple в доставките?

Професионалното облекло: Важен фактор за създаване на работна среда с минимален риск

Главболгарстрой взе участие в Делфийски икономически форум

InterContinental Sofia влезе в престижния туристически гид "Мишлен"

Болен съм, няма акт: Глоби по договори за милиони се разминаха на "Автомагистрали"

Опасни апарати за сънна апнея на известна компания: САЩ ограничи продажбите

Какво са „държавно спонсорирани“ атаки и защо Apple премахва термина?

Компании ще могат да се търгуват едновременно в България и Германия

Най-голямата румънска верига кафенета стъпва на българския пазар

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Компании