По-малко от 10 дни остават до началото на най-вдъхновяващото събитие за жени със страст към успеха и вдъхновението, международната конференция Business Lady Excellence

1126
По-малко от 10 дни остават до началото на най-вдъхновяващото събитие за жени със страст към успеха и вдъхновението, международната конференция Business Lady Excellence
Снимка: businesslady.eu

Жени на върхови позиции в международния и българския бизнес, обществен живот, политика, се събират на 23 и 24март 2024 г в хотел Милениум в София, на международната конференция Business Lady Excellence, за да споделят опит, енергия и вдъхновение за настоящи и бъдещи проекти.

Business Lady Excellence  е ежегодна конференция, която събира успелите жени и нейната цел е да обедини и мотивира жени с амбиции и визия, лидери и професионалисти от всички области на съвременния живот.

Конференцията предлага платформа за обмяна на идеи, опит, предизвикателства и победи, придобиване на знания и умения, създаване на мрежа от контакти и поставяне на основа за бъдещо сътрудничество и развитие.

В панели, сесии, работилници или по време на кафе паузите, официалите събития и вечери, Business Lady Excellence е преживяване, ангажиращо ума и духа и дава възможност на деловите дами да вникнат по-задълбочено в своите възможности за развитие и как те самите биха могли да бъдат вдъхновители на развитие, промяна и успех.

Отличаването на призьорите в ежегодния конкурс Business Lady Excellence Awards и ревюто – сектакъл „Облечена в бизнес“  e емоционален финал на двудневното дефиле на успеха на жените.

До началото на конференцият остават по-малко от 10 дни.

Все още може да вземете своя билет и да кандидатствате в конкурса на https://blex.businesslady.club/bg/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com