19-годишният Мишел може и да не е убит от един човек

14288
19-годишният Мишел може и да не е убит от един човек
Снимка: Darik

Убитият преди два дни в Плевен 19-годишен младеж е бил пребит преди да бъде намушкан. Според приятели на загиналия нелепо Мишел той е нападнат не само от обвиняемия Мирослав, но и от компанията, която била с него - общо три момчета и две момичета.

Засега официалната версия за спречкването е, че Мишел и Мирослав се скарали кой откъде да мине по пътечка между два блока в плевенския квартал "Дружба". Има обаче данни, че Мишел е ритан, имал счупен нос и избити зъби.

19-годишен загина при уличен побой в Плевен

В 17:50 часа на 29 март в Първо РУП-Плевен е получен сигнал чрез тел. 112, че зад блок в плевенския квартал "Дружба" лежи неподвижен мл...

"Само от хората с Мирослав можем да разберем цялата истина", каза пред камерата на Нова телевизия един от най-близките приятели на убития младеж. Всички познати на Мишел искат справедлива присъда за Мирослав.

"На местопрестъплението е имало петима души – три момичета, още две момчета и самият обвиняем. Момчетата, които естествено скърбят за приятеля си и са гневни, не знаят картината на събитието. Това е важно, когато става въпрос за убийство", опонира адвокат Марин Марковски, който ще защитава Мирослав.

19-годишният Мишел бе прободен с нож в сърцето. Случаят потресе града. Днес се гледа мярката за неотклонение на извършителя.

Обвинението е за умишлено убийство и наказанието, с оглед на непълнолетието на извършителя, е от 2 до 8 години лишаване от свобода, отбеляза Марковски. По думите му детайлите на престъплението обаче още не са известни. Много важно е всички, които са били на местопрестъплението да бъдат разпитани и показанията им да очертаят картината, да се разбере дали Мирослав е нанесъл удара, коментира защитникът Марковски.

Отровата, открита в Плевен, е могла да застраши човешки живот

Откритите опасни отпадъци в Плевен са съхранявани до лесно запалими химични вещества, което би довело до опасност за населението. Това ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com