6 месеца след убийството в Борисовата градина няма резултат от разследването

3679
6 месеца след убийството в Борисовата градина няма резултат от разследването
Снимка: МВР

Това дете беше рядко добро, ученолюбиво, нямаше врагове. Трудно ще бъде открит убиецът, защото полицията работи само по мотива, а в случая най-вероятно става въпрос за инцидентно нападение. Виждате обаче, че МВР е като разграден двор.

Това заяви пред bTV Мирослав Паскалев-Зорец, семеен приятел на семейството на Георги Игнатов, ученикът който беше брутално убит в Борисовата градина."Такова убийство трябва да се разкрие в първите часове. За съжаление и медиите насочиха полицията в друга насока", коментира той.

Неизвестен заплашва отец Иван с убийство

От 15-20 дни, към 17-18 часа ми се обажда мъжки глас, който ми казва да освободя жените и децата, иначе съм мъртъв. Номерът е скрит, чу...

Както БЛИЦ съобщи, вчера експертът Ботьо Ботев обяви, че във въпросния случай полицията вече трябва да е установила кой е извършителят. "За шест месеца трябваше да се стигне до това момче. Тук имаме вероятния извършител, а това е много", коментира той.

В предаването взе участие и Константин Панчев, един от най-добрите приятели на Георги и син на Мирослав Паскалев. "Последно в полицията ме викнаха през август месец. Разпитваха ме и задаваха възможно най-глупавите въпроси, оттогава нищо не се е случило", коментира съученикът на убитото момче.

"Полицията не работи достатъчно бързо по случая, за да открие извършителя. В момента той може да е на другия край на света", допълни Константин. Той допълни, че никой от познатите на Георги не е разпознал силуета на евентуалния извършител.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com