Гешев: Бобоков е излъгал BTV, Божков е канонизиран от определени медии

4286
Гешев: Бобоков е излъгал BTV, Божков е канонизиран от определени медии
Снимка: БГНЕС

Не съм видял какви чатове е извадил обвиняемият Пламен Бобоков, защото не следя творческата дейност на обвиняеми и подсъдими лица. Така главният прокурор Иван Гешев коментира показаните от бизнесмена чатове в ефира на BTV, за които твърди, че са с премиера Бойко Борисов. Той допълни, че към момента няма нови обвинения по делото "Бобокови". Той е в Гоце Делчев, където се провежда акция срещу битовата престъпност.

Пламен Бобоков: Прокуратурата действа с изцепки тип Боливуд, писах на Борисов с "добро утро, бос"

 

Гешев уточни, че не се е запознал с новата порция съобщения, разпространени от обвинението, на които се вижда комуникация между Бобоков и с потребителите Prezident – Rumen Radev I Desi Radeva.

Прокуратурата разследва нови сигнали по делото "Васил Божков"

Прокуратурата разследва два нови сигнала, свързани с делото срещу обвиняемия бизнесмен Васил Божков. Единият от тях е подаден от Божков...

Прокуратурата пусна нов чат, за да опровергае Пламен Бобоков за президента

 

"Това означава, че Бобоков е излъгал г-н Хекимян и BTV, че няма комуникация с президента на Републиката, възможно е да има и с премиера – и какво от това. След като той смята, че е нормално да комуникира с президента, явно е нормално и с премиера", заяви главният прокурор.

По същество обвиняемият е признал едно нещо: че съществува задкулисие и той участва в него, че има някаква паралелна държава, което всъщност прокуратурата иска да прекрати, каза Иван Гешев.

Който трупа знания, трупа и печал, каза още Гешев. "Откакто съм главен прокурор, съм натрупал много знания и много печал. Трябва да разберем, че докато не се прекъсне връзката между олигарси, подсъдими, медии и политически партии, ние няма да живеем добре. Те крадат вашите пари най-вероятно… Трябва да прекратим и това хора със стотици милиони да си купуват медии, политици, партии и какво ли още не".

Поредна порция чат между Пламен Узунов и Пламен Бобоков - за помилване на затворник

Прокуратурата публикува нова серия от снимки на разговори между президентския секретар по правните въпроси и борбата с корупцията Пламе...

Какво откри прокуратурата след 2 дни ровене в отпадъци в Червен бряг? (СНИМКИ)

 

Божков сега е канонизиран от медиите, свързани с подсъдимите Донев и Прокопиев. Докато хора като Божков, Бобоков и други се канонизират, ще живеем така, както живеем в момента. А такива хора се канонизират, не защото са харесвани, а защото плащат.

За акцията в Гоце Делчев: "Тя е част от рутинните ни действия, които се правят всяка седмица. Целта на съвместните действия на Прокуратурата и Министерството на вътрешните работи е една – към края на годината резултатите с битовата престъпност да са по много по-добър начин. Имам предвид да има чувствително намаление на битовата и конвенционалната престъпност на територията на цялата страна... С риск да се повторя, говорихме и с кметът на Гоце Делчев – ние не може да решим проблемите с образованието, проблемите с работата, въпреки че виждам, че града е жив и красив, но може да направим две неща: да поставим като приоритет борбата с битова и конвенционалната престъпност, както сме го направили и да продължаваме да работим в тази посока, за да могат нивата на престъпността да са по-ниски и то не само тази година", коментира Гешев.

Гешев със закани да "Чистим България", питат го политик ли ще става (СНИМКИ)*

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Пиян шофьор предизвика катастрофа с пострадали в Казанлък

Хванаха жена, купувала скъпи телефони с чужди карти (СНИМКА)

Окрал казино, но вместо пари взел тръби: Арестуваха мъж в Камено

Инвалидни пенсии за над 100 000 лева: Две жени лъгали държавата с години

Добавил си 8 години стаж: Мъж опита да излъже НОИ в Кърджали

Жена е в болница след домашно насилие в Благоевградско

Мними гадателки основаха първата ясновидска къща у нас

По инициатива на ДАНС: Международна операция ще пресича контрабандни канали

Разбивал наред: Хванаха мъж, повредил 7 автомобила във Враца

Внук отмъкна 25 000 британски лири от дядо си в Хасково

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com